
Επιστήμονες στην Ελβετία δημιούργησαν ένα νέο είδος σοκολάτας χρησιμοποιώντας περισσότερα μέρη του καρπού του κακάο. Αυτό, υποστηρίζουν, την καθιστά πιο υγιεινή και πιο βιώσιμη. Οι ερευνητές από το Ομοσπονδιακό Τεχνολογικό Ινστιτούτο ETH της Ζυρίχης, ανέπτυξαν μια νέα μέθοδο χρησιμοποιώντας τον πολτό και την εσωτερική επένδυση του φλοιού του κακάο, το ενδοκάρπιο. Το αποτέλεσμα είναι ένα «ζελέ κακάο», το […]
The post Ελβετία: Επιστήμονες δημιούργησαν ένα νέο είδος σοκολάτας appeared first on Aftodioikisi.gr.