24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Emily Ratajkowski: Φόρεσε το ιδανικό φόρεμα για τη σεζόν των γάμων

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Η σεζόν των γάμων άνοιξε και φέτος, σκοπεύουμε να παρευρεθούμε σε αρκετούς. Μια ολόκληρη γκαρνταρόμπα με chic, εντυπωσιακές επιλογές χτίζεται με σκοπό να παρευρεθούμε στα πιο ευχάριστα γεγονότα του χρόνου, να βγούμε και να γιορτάσουμε το ζευγάρι, πάντα με στιλ και κλέβοντας τις εντυπώσεις από τις υπόλοιπες καλεσμένες. Κι ευτυχώς, υπάρχουν και οι celebrities που μας δίνουν έμπνευση και ιδέες με το αιχμηρό στιλ και τις fashion επιλογές τους. Μία από αυτές είναι και το φλογερό μοντέλο Emily Ratajkowski, η οποία φόρεσε το πιο τέλειο φόρεμα γάμου.  

@emrata

Slip dress χυτό σε γήινες αποχρώσεις και με εφέ patchwork, η Emily μοίρασε μαθήματα styling και γοητείας με ένα υπέροχο μάξι φόρεμα που αναδείκνυε κομψά τη σιλουέτα της. Διακριτικά κοσμήματα και μαύρη τσάντα, η οποία έδινε ένα boho touch στο look ολοκλήρωναν το chic outfit, το οποίο ξεκάθαρα σκοπεύουμε να αντιγράψουμε! Ένας χαλαρός κότσος με αφέλειες χάριζαν το ‘90s ανέμελο vibe και το σέξι μοντέλο έλαμπε μέσα στο πιο hot φόρεμα της θερινής περιόδου.  

Nude μακιγιάζ, ηλιοκαμένη επιδερμίδα και 70s prints σε αποχρώσεις φυσικές που ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες, δημιούργησαν το πιο καλοστημένο look που εντυπωσίασε εμάς και υποθέτουμε όλους. Από την άλλη όμως, είναι και η fashion διάθεση της Emily, η οποία μετατρέπει ένα «καλό» slip dress στο απόλυτο statement ρούχο. Το θέλουμε απεγνωσμένα!  

@emrata
@emrata

The post Emily Ratajkowski: Φόρεσε το ιδανικό φόρεμα για τη σεζόν των γάμων appeared first on InStyle.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Μιχάλης Ζαμπίδης: «Έκοψα τον ομφάλιο λώρο στον φυσιολογικό τοκετό των παιδιών μου!»

Next Article

Γιώργος Σαρρής: Αποκάλυψε τον λόγο που διαλύθηκαν οι Ζιγκ Ζαγκ

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: