24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Emily Ratajkowski: To look με τολμηρό cut-out cardigan που απέδειξε ότι είναι στιλιστικά ατρόμητη

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

H Emily Ratajkowski βρίσκεται στο προσκήνιο αυτό το διάστημα. Αυτό συμβαίνει χάρη στις αποκαλύψεις που έχει κάνει για την προσωπική της ζωή μέσα από τις σημαντικές συζητήσεις με ανθρώπους του Hollywood στο podcast της, το High Low, αλλά και στην καθαυτού προσωπική της ζωή, η οποία απασχολεί πολύ τα media από τότε που χώρισε με τον σύζυγό της.

To κομμάτι της ζωής της που μας ενθουσιάζει περισσότερο είναι όμως είναι το μοντέρνο στιλ της με τον σέξι χαρακτήρα. Και το τελευταίο της look είναι αυτό ακριβώς!

Αυτή τη φορά πόζαρε στο Instagram με ένα λευκό cardigan από το κορεάτικο brand Gateless. Και ενώ οι περισσότερες όταν ακούμε cardigan το μυαλό μας πηγαίνει σε μία απλή ζακέτα, την οποία κάνουμε πολύ εύκολα layering πάνω από άλλα κομμάτια για να μας κρατήσουν ζεστές απέναντι στο κρύο, η Em απέδειξε ότι η λευκή ζακέτα μπορεί να είναι και σέξι και εντυπωσιακή.

Συγκεκριμένα, η ζακέτα της είναι λευκή και ημιδιάφανη με μεγάλα ανοίγματα διαγώνια στο στήθος της. Το μοντέλο αποφάσισε να πάει το look σε άλλο επίπεδο, φορώντας το cardi χωρίς τίποτα από μέσα και χωρίς σουτιέν από κάτω σε μια στιγμή #freethenipple.

Συνδυάζοντας το look με απλούς κρίκους και ένα updo, έδειχνε υπέροχη – και οι followers της φάνηκαν να συμφωνούν.

The post Emily Ratajkowski: To look με τολμηρό cut-out cardigan που απέδειξε ότι είναι στιλιστικά ατρόμητη appeared first on InStyle.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Έρωτας φυγάς: Η Αλεξάνδρα κόβει τις φλέβες της

Next Article

Survivor All Star: Αποχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Η αγκαλιά στον Βασάλο και τα ψιθυριστά λόγια

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: