Επίσκεψη Καραμανλή – Κεφαλογιάννη στο Μετρό

Χωρίς σχόλια Share:

Καραμανλής και Κεφαλογιάννης μαζί στο Κέντρο Ελέγχου Λειτουργίας του Μετρό στο Σύνταγμα.

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής, ο Υφυπουργός Μεταφορών κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης και ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών κ. Νίκος Σταθόπουλος επισκέφτηκαν σήμερα το Κέντρο Ελέγχου Λειτουργίας του Μετρό στο Σύνταγμα, όπου ενημερώθηκαν για τις συνθήκες καθημερινής λειτουργίας των συρμών. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν και ενημέρωσαν τον Υπουργό οι υπεύθυνοι των κέντρων λειτουργίας της γραμμής 1 (ΗΣΑΠ) και του ΤΡΑΜ.

Στη συνέχεια μετέβησαν στο Αμαξοστάσιο Τροχαίου Υλικού στα Σεπόλια και σε σύσκεψη εργασίας ενημερώθηκαν -μεταξύ άλλων- σχετικά με την έλλειψη ανταλλακτικών, τα προβλήματα της διαθεσιμότητας συρμών και γενικότερα για τη συντήρηση του τροχαίου υλικού, αιτίες που έχουν επιφέρει σημαντικές καθυστερήσεις στα δρομολόγια του Μετρό.

Ο Υπουργός έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες για την οργάνωση ενός μονίμου συστήματος αναφοράς, ώστε το Υπουργείο να αντιμετωπίσει τα προβλήματα- εν αναμονή μάλιστα της αυξημένης κίνησης από Σεπτέμβριο- πάντα με γνώμονα το σεβασμό και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

The post Επίσκεψη Καραμανλή – Κεφαλογιάννη στο Μετρό appeared first on NewsAuto.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
  Next Article

Τα πιο εντυπωσιακά ατυχήματα του WRC (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: