Οι εταιρικές οντότητες της αγροδιατροφής υιοθετούν ολοένα και περισσότερο την προσέγγιση της ανοιχτής καινοτομίας, ωστόσο ενδιαφέρονται ως επί το πλείστον να συνεργαστούν με ακαδημαϊκά και ερευνητικά ιδρύματα παρά με νεοφυείς επιχειρήσεις, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από την ισπανική πλατφόρμα καινοτομίας Eatable Adventures. Οι δράσεις ανοιχτής καινοτομίας φέρνουν μια επιχείρηση σε διαρκή επαφή με καινοτόμες […]
The post Έρευνα: Προτίμηση στον ακαδημαϊκό χώρο έναντι των startups δείχνουν οι επιχειρήσεις της αγροδιατροφής appeared first on ypaithros.gr.