24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

«Ερυθρόλευκη» στέψη ή πέμπτος τελικός

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

 

Απόψε στις 19:30 (ertsports1, ΕΡΑΣΠΟΡ) θα πραγματοποιηθεί στη Χαλκίδα ο 4ος τελικός του πρωταθλήματος Χάντμπολ, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Καθοριστικής σημασίας είναι ο αποψινός τέταρτος τελικός στο Χάντμπολ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ (19:30, ERT Sports 1, ΕΡΑΣΠΟΡ). Οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται με 2-1 στην σειρά και με νίκη κατακτούν το πρωτάθλημα. Από την άλλη, η «Ένωση» θα παίξει τα… ρέστα της για να κάνει «break» και να οδηγήσει την σειρά σε 5ο παιχνίδι που θα γίνει την Τετάρτη.

O Oλυμπιακός έχει το πλεονέκτημα πως θα έχει μόνο δικό του κοινό στις κερκίδες του κλειστού της Χαλκίδας. «Είναι η μεγάλη μας ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε το… break του πρώτου αγώνα. Δεν παίξαμε καλά στο τελευταίο ματς, δουλέψαμε πάνω σε αυτό τακτικά, όσο και ψυχολογικά και είμαστε έτοιμοι. Ένας σημαντικός παράγοντας θα είναι και ο κόσμος μας. Είναι σημαντική η παρουσία τους, ώστε να πάρουμε την ώθηση τους για ένα τόσο κρίσιμο τελικό», τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Καρασαββίδης.

Στον αντίποδα, ο Αλέξης Αλβανός, που δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα για την «Ένωση», είπε:

«Άλλος ένας Τελικός που θα κριθεί σίγουρα στις λεπτομέρειες! Νιώθω πολύ ικανοποιημένος από την προετοιμασία της εβδομάδας, καθώς δουλέψαμε στο πλάνο που θέλουμε να ακολουθήσουμε στον αγώνα. Πειθαρχία και συγκέντρωση είναι τα βασικά στοιχεία που ζητήσαμε από τους παίκτες μας».

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν για 26η φορά στην ιστορία τους. Στις 25 αναμετρήσεις που έχουν προηγηθεί για το πρωτάθλημα και το κύπελλο ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει 11 παιχνίδια, η ΑΕΚ επικράτησε 10 φορές, ενώ άλλα 4 ματς έληξαν ισόπαλα, εκ των οποίων τα 2 έχουν διεξαχθεί τη φετινή σεζόν!

Το άρθρο «Ερυθρόλευκη» στέψη ή πέμπτος τελικός εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Διοίκηση ΟΑΚΑ: «Απέτυχε η ΕΠΟ, εκτεταμένες καταστροφές από τα θλιβερά επεισόδια»

Next Article

ATP: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμεινε σταθερός στην 4η θέση του κόσμου

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: