Εσείς ξέρετε ποια ποσότητα αντηλιακού είναι αρκετή και κάθε πότε πρέπει να το ανανεώνετε;

Χωρίς σχόλια Share:

Οι φορές που σας έχουμε μιλήσει για το πόσο σημαντικό είναι να φοράτε καθημερινά –ναι, χειμώνα, καλοκαίρι- αντηλιακό είναι αμέτρητες. Ίσως νιώθετε πως έχουμε γίνει σαν τη μαμά σας που φωνάζει να μην ξεχάσετε να εφαρμόζετε το αντηλιακό σας στην παραλία, αλλά αν είναι να γλυτώσει έστω και ένας από εσάς το έγκαυμα, αξίζει τον κόπο.

Το αντηλιακό λοιπόν δεν είναι διαπραγματεύσιμο, έχουμε καταλήξει σε αυτό και –ευτυχώς- οι περισσότεροι το κάνετε. Αυτό που όμως ίσως δεν κάνετε είναι η σωστή εφαρμογή του. Τι εννοούμε; Το να φοράτε αντηλιακό το πρωί είναι το πρώτο βήμα – δεν αρκεί όμως για να σας «καλύψει» καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Κάθε πόση ώρα πρέπει να ανανεώνετε το αντηλιακό;

Το αντηλιακό σας θα πρέπει να ανανεώνεται περίπου κάθε δύο ώρες, ενώ αν κάνετε σπορ στην παραλία και ιδρώνετε ή κάνετε βουτιά στη θάλασσα, θα πρέπει να το εφαρμόζετε ξανά.

Ποια ποσότητα αντηλιακού είναι αρκετή;

Εκτός από αυτό φυσικά, σημαντικό είναι να ξέρετε και ποια είναι η σωστή ποσότητα αντηλιακού που χρειάζεστε για να είστε 100% προστατευμένες. Για έναν άνθρωπο μεσαίου αναστήματος, απαιτούνται τρείς κουταλιές της σούπας αντηλιακό για το σώμα και ένα κουταλάκι του γλυκού για το πρόσωπο. Κάτι μας λέει πως βάζατε λιγότερο, οπότε διορθώστε το asap!

The post Εσείς ξέρετε ποια ποσότητα αντηλιακού είναι αρκετή και κάθε πότε πρέπει να το ανανεώνετε; appeared first on Instyle GR.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ειρήνη Καζαριάν: Απαντά πρώτη φορά στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Ίαν Στρατή

Next Article

8+1 μέρη στον κόσμο που απαγορεύεται να επισκεφθεις

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: