24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

«Έσωσε» την ισοπαλία η Γιουβέντους, 1-1 με Ίντερ

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
«Έσωσε» την ισοπαλία η Γιουβέντους, 1-1 με Ίντερ

Η Γιουβέντους κατάφερε να πάρει στο φινάλε τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Ίντερ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Serie A και να διατηρήσει το αήττητο σερί της έξι πλέον αγώνων.

Το ματς:

Το σύνολο του Σιμόνε Ιντζάγκι έδειξε εξ αρχής τη θέληση να δώσει τον δικό της ρυθμό στην αναμέτρηση. Στο 17ο λεπτό, ο Τσαλχάνογλου «εξαπέλυσε» ένα ωραίο σουτ από μακριά, που σταμάτησε στο δοκάρι, ωστόσο ο Τζέκο βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο, έτσι ώστε να ανοίξει το σκορ. Παρά τα αβίαστα λάθη των «νερατζούρι», η Γιουβέντους αδυνατούσε να απειλήσει ουσιωδώς, έχοντας αρκεστεί σε παθητικό ρόλο στο ντέρμπι. Στο 29ο λεπτό, ο Τζέκο σπατάλησε σπουδαία ευκαιρία για το 2-0, καθώς δεν μπόρεσε να τελειώσει την φάση, όντας μόνος του μπροστά στην εστία του Σέζνι. Το πρώτο ημίχρονο έληξε 1-0, δίχως την μεγάλη ευκαιρία για την πλευρά των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο ημίχρονο, αμφότερες οι ομάδες «νέκρωσαν» το ρυθμό του αγώνα, προς όφελος των γηπεδούχων που ροκάνιζαν τον χρόνο. Στο 64′, ο Πέρισιτς έκανε όμορφη προσποίηση, ωστόσο το τελείωμα του δεν ήταν καλό. Ένα λεπτό αργότερα,  ο Μοράτα βρέθηκε μόνος του με τον Χαντάνοβιτς, ωστόσο η επιλογή του για κεφαλιά εκτός ισορροπίας δεν «έπιασε» τόπο. Στο 71ο λεπτό, οι «μπιανκονέρι» απείλησαν ξανά με φάουλ του Ντιμπάλα, που απόκρουσε με αστάθεια ο Σλοβένος τερματοφύλακας. Κόντρα στη ροή του αγώνα, η Γιουβέντους κέρδισε πέναλτι στο φινάλε και ο Ντιμπάλα εκτέλεσε εύστοχα για τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

sports.ert.gr.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: H ηχητική περιγραφή των γκολ από το Matchcenter του SPORT24

Next Article

Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν: Δίχως νικητή (0-0) το «ντέρμπι του μίσους»

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: