24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Εύκολο πέρασμα από την Μπορντό η Παρί

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Εύκολο πέρασμα από την Μπορντό η Παρί

Η Παρί Σεν Ζερμέν προσφέροντας πλούσιο θέαμα, δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στην Μπορντό την οποία και κέρδισε με 3-2 εκτός έδρας. Νειμάρ και Εμπαπέ ήταν καθοριστικοί. 2 τέρματα πέτυχε ο Βραζιλιάνος, 1 γκολ και 2 ασίστ ο Γάλλος. Η Παρί με αυτή την νίκη βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 34 βαθμούς, 10 περισσότερους από την δεύτερη Λανς.

Η Μπορντό ήταν αρκετά πιο απειλητική στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους. Κάτι, βέβαια, που δεν αντικατοπτρίστηκε στο αποτέλεσμα, καθώς οι φιλοξενούμενοι πήγαν προηγούμενοι 2-0 στα αποδυτήρια χάρη στα δύο γκολ του Νεϊμάρ, αμφότερα από ασίστ του Εμπαπέ.

Η Μπορντό συνέχισε να παίζει καλά και στο β’ μέρος. Είχε τις διπλάσιες τελικές προσπάθειες, όμως δεν ήταν τόσο απειλητική μπροστά στην εστία του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα. Όταν δε άφηνε χώρους στα μετόπισθεν, η Παρί αξιοποιούσε την ποιότητα των παικτών της και με τον Εμπαπέ στο 63′ «σφράγισε» τη νίκη.

Το μόνο που κατάφεραν οι «γιρονδίνοι» ήταν να δώσουν ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Πρώτα ο Αλμπέρτο Έλις από λάθος των φιλοξενουμένων μείωσε στο 78′ και στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Εμπάιγ Νιανγκ τελείωσε μία πανέμορφη αντεπίθεση των γηπεδούχων όπου έπαιξε δύο 1-2 με τον Τζιμί Μπριάν. Το γκολ της ισοφάρισης δεν ήρθε ποτέ όμως και η Παρί πανηγύρισε άλλους τρεις βαθμούς.

sports.ert.gr.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Να γίνει η γυναικοκτονία διακριτό αδίκημα στον Ποινικό Κώδικα ζητά Επιτροπή του ΑΠΘ

Next Article

Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου 2-2: Τα στιγμιότυπα της χορταστικής ισοπαλίας (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: