24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Φιλική ήττα της ΑΕΚ από την Φέγενορντ

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Φιλική ήττα της ΑΕΚ από την Φέγενορντ

Δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα η ΑΕΚ από τη Φέγενορντ στο δεύτερο φιλικό που έδωσε στο προπονητικό κέντρο της ολλανδικής ομάδας στο Ρότερνταμ, καθώς ηττήθηκε με 3-1.

Η Φέγενορντ είχε δοκάρι στο 7’ με τον Μπράιαν Λίνσεν που με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο και επτά λεπτά αργότερα (14’) η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ. Ο Τάνκοβιτς με συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Ωστόσο οι Ολλανδοί αντέδρασαν ισοφάρισαν στο 29’ με τον Λίνσεν, στο 32’ ο Μπάνις με κοντινό σουτ έκανε το 2-1 και λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Σινίστρα πέτυχε το 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Μπακάκης (67΄ Νταντσένκο), Νεντελτσιάρου, Λάτσι (40΄ Λόπες), Μιτάι (67΄ Ραντόνια), Σάκχοφ (46΄ Γκαρσία), Σιμάνσκι (67΄ Σαμπανάτζοβιτς), Γαλανόπουλος (75΄ Ρουκουνάκης), Τάνκοβιτς, Μάνταλος (75΄ Χριστόπουλος), Ανσαριφάρντ (55΄ Κοσίδης).

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ: Μπάιλοβ, Πέντερσεν, Σένεσι, Μαλάτσια, Τιλ, Ντίμερς, Φερ, Τόορνστρα, Σινίστρα, Λίνσεν, Μπάνις. Αγωνίστηκαν και οι Γιάνσεν, Χολ, Σκόγκεν, Μπούργκερ, Αζαρκαν, Γιόργκενσεν, Μπάλντε, Αντονούτσι.

sports.ert.gr.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Νίκησε την Κραϊόβα ο Ολυμπιακός και αποχαιρέτησε την Αυστρία

Next Article

Μαρτίνς: «Θετική η εικόνα μας στην Αυστρία» (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: