Φουλ… του S -και RS- στις αφίξεις της Audi για το 2019

Χωρίς σχόλια Share:

Εκτός από το δεδομένο άνοιγμα προς την ηλεκτροκίνηση το οποίο θα επωμιστεί το αμιγώς ηλεκτροκίνητο E-Tron Sportback αλλά και το σχεδιασμένο για την Κίνα, επίσης ηλεκτρικό Q2 L E-Tron που ξεκινούν την εμπορική τους πορεία εντός του έτους, η Audi έχει στην ατζέντα της για το 2019 πληθώρα S, RS αλλά και R εκδόσεων οι οποίες θα αναλάβουν να υπογραμμίσουν την πιο σκληροπυρηνική πλευρά της γερμανικής φίρμας.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Audi, ο αριθμός των εκδόσεων που φέρουν την σφραγίδα της Audi Sport και έχουν ήδη κάνει ή πρόκειται να κάνουν την εμφάνισή τους εντός του 2019 διαμορφώνεται σε 13 εκ των οποίων εννέα S καθώς και τέσσερα RS αλλά και R μοντέλα τα οποία θα προστεθούν στο portfolio της Audi.

Σε ό,τι αφορά την ταυτότητα των ακόμα άγνωστων σπορ μοντέλων, ξεκινώντας από τη βάση και χωρίς η Audi να ανοίγει ακόμα τα χαρτιά της, στις νέες S εκδόσεις που αναμένονται εντός του 2019, δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται οι παρουσίες του S8 αλλά και του SQ8 ενώ το χρίσμα S αναμένεται να λάβουν επίσης εντός του έτους τα A7 Sportback καθώς και τo Α6 τόσο στην τετράθυρη όσο και στην πρακτικότερη, Avant παραλλαγή του.

Το ρόστερ των νέων S, αναμένεται να συμπληρώσει η αντίστοιχη έκδοση του Q3 καθώς ήδη τα αντίστοιχα δοκιμαστικά πρωτότυπα έχουν πυκνώσει τις εμφανίσεις τους.

Περνώντας στις RS εκδόσεις που αναμένονται εντός του 2019, δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται οι αφίξεις του RS7 Sportback αλλά και του RS6 ενώ προς το τέλος της χρονιάς δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνισή του και το RSQ3.

Παράλληλα, όπως έχει ήδη αφήσει να εννοηθεί η Audi, στα σχέδια της περιλαμβάνεται και η επάνοδος ενός αποκλειστικά πισωκίνητου R8, ωστόσο μένει άγνωστο προς το παρόν αν η συγκεκριμένη έκδοση θα βασιστεί στην τρέχουσα ή στην ανανεωμένη εκδοχή του μοντέλου.

Σε κάθε περίπτωση, στις αφίξεις των σπορ εκδόσεων για το 2019 θα πρέπει να συνυπολογιστούν και αυτές των RS5 Sportback, ΤΤRS καθώς και του προσφάτως αποκαλυφθέντος SQ5 TDI τα οποία έχουν ήδη αποκαλυφθεί και εκκρεμεί η έναρξη της εμπορικής τους πορείας.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ford Transit Custom Sport με 185ps

Next Article

Η νέα Lamborghini Aventador θα είναι υβριδική

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: