24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Frezyderm: Τα must-have της ηλιοπροστασίας για κάθε ανάγκη

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Η ζέστη και οι θερινές εξορμήσεις κρούουν τον κώδωνα κινδύνου για την προστασία της επιδερμίδας και τα αντηλιακά της Frezyderm γίνονται must σε κάθε τσάντα θαλάσσης. Όλη η οικογένεια βρίσκει το ιδανικό αντηλιακό που ταιριάζει στις ανάγκες της.

Αν θέλετε αντηλιακή προστασία, αλλά και ομοιόμορφη όψη επιδερμίδας, το Sun Screen Color Velvet Face SPF 50+ είναι ιδανικό. Η Second Skin τεχνολογία του είναι κατάλληλα μελετημένη για να ταιριάζει σε όλες τις αποχρώσεις επιδερμίδας, αφήνοντας την να αναπνέει και διορθώνοντας όλες τις δυσχρωμίες και τις ατέλειες της. Ελαφριά σύνθεση, ματ αποτέλεσμα και ηλιοπροστασία σε ένα.

Αν πάλι θέλετε ένα ανάλαφρο αντηλιακό που να προσφέρει ενυδάτωση, να έχει υψηλό δείκτη προστασίας και πουδρένια υφή σας προτείνουμε το Sun Screen Fluid-to-Powder SPF 50+, που χαρίζει αυτό ακριβώς το αποτέλεσμα. Καλλυντική αίσθηση περιποίησης που συνδυάζει το skincare με την αντηλιακή προστασία, βασισμένο στη τεχνολογία Transforming Textures.

Για τις καλοκαιρινές δραστηριότητες των παιδιών το Kids Sun Care Wet Skin Spray SPF 50+ είναι ό,τι πρέπει. Επιτρέπει ατελείωτες προστατευμένες βουτιές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή ακόμα και σε βρεγμένη επιδερμίδα. Βουτιά, ψέκασμα και πάλι βουτιά!

Αν  θέλετε να δώσετε ελάχιστο χρόνο για την επάλειψη του αντηλιακού σου το πιο must-have είναι το Sea Side Dry Mist SPF 50+, που είναι σε σπρει κι είναι πανεύκολο στη χρήση του. Καλύπτει όλα τα μέλη της οικογένειας σε χρόνο dt. Είναι ένα ξηρό λάδι που ψεκάζεται γρήγορα και εύκολα, ακόμα και μια στιγμή αφότου βγείτε από τη θάλασσα, αφήνοντας ανάλαφρη και προστατευμένη την επιδερμίδα.

Τα καινοτόμα αντηλιακά της Frezyderm σχεδιάστηκαν για να ανταποκρίνονται τέλεια στις ανάγκες όλης της οικογένεια, αλλά και του πλανήτη. Καμία selfie δεν θα είναι πλέον sunscreen free και το πιο ανέμελο καλοκαίρι σας καλεί ήδη για να το απολαύσετε.

The post Frezyderm: Τα must-have της ηλιοπροστασίας για κάθε ανάγκη appeared first on Instyle GR.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Μηνιαίες Προβλέψεις από 22/07 έως 23/08: Ζήτω που καήκαμε!

Next Article

Βάσια Λόη-Νικόλας Μαδιάς: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: