24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Fun κρόσια: Πως θα φορέσουμε το εντυπωσιακό trend που κατακτά τον κόσμο

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Το πιο fun trend επιστρέφει για την άνοιξη χαρίζοντας χαμόγελα και στιλ στο πέρασμά του. Τα αγαπημένα μας κρόσια θα είναι η απόλυτη τάση της σεζόν και γιατί όχι άλλωστε. Η κίνησή τους μαγεύει ανεβάζοντας επίπεδα όχι μόνο το προσωπικό μας στιλ, αλλά και τη διάθεση όσων τα αντικρύζουν. Η πιο χαρούμενη τάση της άνοιξης έκανε τον κύκλο της και είναι πάλι εδώ με σκοπό να φορεθεί με φαντασία!

Που θα φορέσουμε τα αγαπημένα μας κρόσια:

Instagram @streetrends

Σε μίντι φούστες: τις οποίες πολύ κομψά θα συνδυάσουμε με blazers και ζώνη φυσικά, με σκοπό να δημιουργήσουμε μέση. Ένα super chic, σοβαρό outfit από πάνω που κάνει παιχνίδι στο κάτω μέρος.

Instagram @modehunter

Σε leather looks: για πιο rock σκληρές εμφανίσεις. Επιλέξτε δερμάτινα items με κρόσια και παίξτε με τις αντιθέσεις, των χρωμάτων, των υφών και των στιλ.  

Instagram @thestreetpie

Σε Ποκαχόντας jacket: cool και δυναμικό, το ινδιάνικο outfit εντυπωσιάζει κάθε φορά. Το κλασικό jacket με τα κρόσια σε γήινες αποχρώσεις ανήκει πλέον στα διαχρονικά κομμάτια και φοριέται μέχρι και με ψηλοτάκουνες γόβες. Απλά κλέψτε το look της εικόνας που είναι απίστευτα στιλάτο.  

Instagram @leonniehanne

Σε σέξι παιχνιδιάρικα φορέματα: αν και τα μίνι κυριαρχούν όταν πρόκειται για κρόσια, η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσατε να κάνετε είναι ένα μίντι ή ένα μάξι φόρεμα. Δώστε στα κρόσια όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιφάνεια για να αναδειχτούν και να σας αναδείξουν.

Instagram @thestylestalkercom

Σε πόντσο: και μάλιστα είναι ο καλύτερος καιρός για να φορέσετε ένα light πανωφόρι σε στιλ πόντσο με κρόσια. Συνδυάστε το με biker boots για πιο badass outfits ή με cowboy μπότες για μια εμφάνιση εμπνευσμένη αλά… Άγρια Δύση.

The post Fun κρόσια: Πως θα φορέσουμε το εντυπωσιακό trend που κατακτά τον κόσμο appeared first on InStyle.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Κατέρρευσε η Μάγδα Τσέγκου στο Mega Καλημέρα: «Ήταν ο Άγγελός μας που είναι στον ουρανό…»

Next Article

H Αθηνά Ευμορφιάδη εξομολογείται: «Πέρασα καρκίνο δύο φορές, το είπα στο Survivor αλλά δεν παίχτηκε ποτέ»

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: