24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Fusion Interiors: Νικητής του βραβείου «Καλύτερο Hotel Interior 2021»

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Τα European Property Awards έλαβαν χώρα μέσα από μια εικονική διαδικτυακή τελετή και ο όμιλος Fusion Interiors (FIG), ανακηρύχτηκε νικητής του βραβείου στην κατηγορία «Καλύτερο Hotel Interior 2021», για τις εργασίες του εσωτερικού σχεδιασμού στο Hendrick’s Hotel, στο Άμστερνταμ.

«Μετά από τέσσερα χρόνια δουλειάς σε αυτό το υπέροχο ξενοδοχείο πολιτιστικής κληρονομιάς, είμαστε ενθουσιασμένοι που κερδίσαμε αυτό το διάσημο βραβείο», είπε η διευθύνουσα σύμβουλος της FIG, Hilary Lancaster, επίσης βραβευμένη το 2018 & 2019 ως Best Female Owned Interior Design Company & Excellence Award of Hospitality Design UK-Global 100.

«Η συνεργασία με το Hendrick’s Hotel αποτελεί χαρακτηριστικό του τι κάνουμε καλύτερα ως στούντιο εσωτερικής διακόσμησης. Είναι ένα παράδειγμα της ικανότητάς μας να ενσωματώνουμε την αφήγηση μιας ιστορίας κτιρίων μέσω του εσωτερικού μας σχεδιασμού».

Το Hendrick’s Hotel βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου της πόλης του Άμστερνταμ στο Prins Hendrikkade. Τα δύο παρακείμενα σπίτια στο κανάλι, χτίστηκαν αρχικά στα τέλη του 17ου αιώνα και στη συνέχεια καταλήφθηκαν από την Twentsche Bank μέχρι τη δεκαετία του 1950. Τα τελευταία δέκα χρόνια το κτίριο ήταν υπό κατάληψη. Τώρα είναι ένα πολυτελές boutique ξενοδοχείο 25 υπνοδωματίων.

«Μας εντυπωσίασε πώς η πρωτότυπη σχεδιαστική ιδέα της FIG αγκάλιασε την ιστορία των κτιρίων με έναν άτακτο, ιδιόρρυθμο και παιχνιδιάρικο τρόπο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που οι καινοτόμες ιδέες έχουν αναστήσει τα κάποτε εγκαταλελειμμένα σπίτια στο κανάλι, διατηρώντας παράλληλα την ιστορική τους γοητεία. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Chiehong Weng.

The post Fusion Interiors: Νικητής του βραβείου «Καλύτερο Hotel Interior 2021» appeared first on Instyle GR.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Εβδομαδιαίες Αισθηματικές προβλέψεις 03/01 έως 09/01: Φως και ζεστασιά στις καρδιές

Next Article

Θοδωρής Μαραντίνης: «Μου στένεψαν πάρα πολύ τον οισοφάγο, δεν κατέβαινε το φαγητό κι έκανα πολύ συχνά εμετό»

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: