24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Γ. Τοπαλούδης: Κανένας γονιός να μην περάσει αυτά που περνάμε – Να γίνουμε καλύτεροι γονείς (video)

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

“Αυτά που βιώνουμε εμείς ως οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη εύχομαι να μην τα περάσει κανείς. Και εύχομαι κανένας γονιός να μην περάσει αυτά που περνά κάθε γονιός που χάνει με τόσο άδικο και βάναυσο τρόπο το παιδί του. Για να μην υπάρχει καμιά άλλη Ελένη, Γαρυφαλλιά, Μυρτώ πρέπει να εναντιωθούμε σε κάθε έναν που προσπαθεί να επιβουλευθεί τα παιδιά μας”, δήλωσε ο Γιάννης Τοπαλούδης.

Να μην υπάρξει καμία άλλη Ελένη, καμία Γαρυφαλλιά

Ως ένας γονιός που βίωσε τη δραματική απώλεια του παιδιού του που δολοφονήθηκε, μίλησε στην εκπομπή “Συνδέσεις” ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη.

“Πρέπει η ελληνική Πολιτεία να κινηθεί σε δύο κατευθύνσεις. Αυτά τα είπαμε και στην πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας. Πρώτον, αυστηροποίηση των ποινών για τέτοια ειδεχθή εγκλήματα και για τους βιασμούς. Όταν κάποιος βιάζει το κορμί, βιάζει και την ψυχή του. Άλλο το σωφρονιστικό σύστημα και άλλο για ειδεχθή εγκλήματα όπου εκεί το νομικό σύστημα πρέπει να είναι τιμωρητικό. Να μην έχουν δικαιώματα να βγαίνουν από τις φυλακές. Αυτά τα άτομα αποκλείεται να σωφρονιστούν. Το δεύτερο, είναι να προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι γονείς. Ένα τόσο απλό και συνάμα τόσο δύσκολο. Δεν “σπέρνω” ένα παιδί. Πρέπει να το μεγαλώσω, να το αγαπήσω, να του συμπαρασταθώ όσο μπορώ. Αν υπάρχει κάποια παραβατική συμπεριφορά να απευθύνομαι σε κάποιους ειδικούς”, δήλωσε ο κ. Τοπαλούδης, με αφορμή τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς από τον σύντροφό της.

www.ertnews.gr



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Στη Μέκκα για το Χατζ μόνο εμβολιασμένοι

Next Article

Τόλης Βοσκόπουλος: 15 τραγούδια του «ανεπανάληπτου» που έγραψαν ιστορία

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: