24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Γεωργία Μπίκα: Nέα τροπή στην υπόθεση ομαδικού βιασμού – «Διεθνές κύκλωμα ψαρεύει κορίτσια» (βίντεο)

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Γεωργία Μπίκα: Nέα τροπή στην υπόθεση ομαδικού βιασμού - «Διεθνές κύκλωμα ψαρεύει κορίτσια» (βίντεο)

Την ύπαρξη διεθνούς κυκλώματος πίσω από την υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα καταγγέλλει ο Νίκος Διαλυνάς – Παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών της Κύπρου

Νέα διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση ομαδικού βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, με τις εισαγγελικές Αρχές της Κύπρου να έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνες έπειτα από στοιχεία που καταδεικνύουν τη συμμετοχή Κυπρίων στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Μιλώντας στα ΜΜΕ, ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς – του οποίου ζητήθηκε η εθελοντική συνδρομή από τον συνήγορο της 24χρονης – έκανε λόγο για επιβεβαίωση των πληροφοριών για διεθνές κύκλωμα με πλοκάμια και στην Κύπρο.

Όπως διευκρίνισε, η καταγγελία έγινε στην Αθήνα και διαβιβάστηκε στον βουλευτή του ΑΚΕΛ, Χρ. Χριστοφίδη, ο οποίος με επιστολή του στον Αρχηγό της κυπριακής Αστυνομίας αναφέρθηκε στην ύπαρξη στην μεγαλόνησο, παρόμοιου κυκλώματος με την Ελλάδα και συγκεκριμένα στη συμμετοχή Κύπριου, αλλά και νεαρών γυναικών οι οποίες είχαν έρθει από την Κύπρο.

«Η υπόθεση παίρνει άλλες διαστάσεις»,  σημείωσε χαρακτηριστικά, καλώντας τις ελληνικές εισαγγελικές και ανακριτικές αρχές να βιαστούν για να μην τους προλάβουν οι εξελίξεις από την Κύπρο:

«Βιαστείτε, μην μας καπελώσουν από Κύπρο και ξεφτιλιστούμε», υπογράμμισε.

«Χέρι – χέρι» τα κυκλώματα μαστροπείας και ναρκωτικών

O δικηγόρος αποκάλυψε, παράλλα, πως πρόκειται για κύκλωμα το οποίο συνεργάζεται και με το εξωτερικό, ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση σχολίασε πως τα κυκλώματα μαστροπείας και ναρκωτικών πάνε «χέρι-χέρι».

«Αυτά δεν είναι τοπικής εμβέλειας φαινόμενα», αλλά διεθνούς εμβέλειας, σύμφωνα με τον δικηγόρο.

«Το πράγμα παίρνει άλλες διαστάσεις γιατί πάρτι με κοπέλες και Κύπριους δεν είναι πάρτι» , σημείωσε, μεταξύ άλλων, προσθέτοντας πως «οι πληροφορίες είναι ότι δεν πρόκειται για παράρτημα αλλά για κύκλωμα που συνεργάζεται με το εξωτερικό».

Πώς «ψαρεύουν» τις κοπέλες

Ο Νίκος Διαλυνάς έκανε, παράλληλα, λόγο για «ψαράδες» που παρασύρουν κορίτσια τα οποία εντυπωσιάζονται από την καλή ζωή, τα κλάμπ και τα πάρτι, ενώ τα εθίζουν στην κοκαΐνη.

Η κοκαΐνη έχει γίνει ο βασιλιάς των ναρκωτικών, σημείωσε ο δικηγόρος, ο οποίος μιλώντας στην ΕΡΤ, επισήμανε πως ίσως λόγο κορονοϊού η νύχτα έχει αλλάξει.

Συγκεντρώνονται πλέον σε ξενοδοχεία και προσελκύουν νέες, κυρίως φοιτήτριες, ενώ έρχονται πολλοί από Αθήνα για διασκέδαση, όπου δρουν οργανωμένα κυκλώματα.

«Πάντα υπάρχει ένα πρόσωπο οικείο που διοργανώνει, τις προσελκύει και μετά τις παραλαμβάνουν άλλοι», διευκρίνισε.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Τι δείχνουν τα λύματα για την Όμικρον

Next Article

Χιόνια έως Πέμπτη: Θα το στρώσει στα νησιά -Τι θα γίνει στην Αττική

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: