24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Γεωργίου: «Ιδανικό περιβάλλον οι Μαχητές, να ανέβουμε στην Elite League»

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

 

Ο 22χρονος γκαρντ των Θεσσαλονικών παραχώρησε δηλώσεις στο ΕΟΚ WeB Radio, εξήγησε τους λόγους που είναι τόσα χρόνια στην ίδια ομάδα, αναφέρθηκε στις προσωπικές του φιλοδοξίες, ενώ μίλησε και για τους στόχους του σωματείου για τη φετινή χρονιά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Γεωργίου:

Για το φετινό στόχο των Μαχητών: «Απ’ την αρχή υπήρχε ο στόχος να είμαστε στην 4άδα και τα play-off κατ’ επέκταση και αυτήν τη στιγμή, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, έχουμε ως πρώτο στόχο να είμαστε οι φιναλίστ του ομίλου. Γι’ αυτό και είναι κομβικό το ματς του Σαββάτου (04/02) με τον Μακεδονικό, γιατί είναι η μόνη ομάδα απ’ αυτές που φαινομενικά θα ‘ναι στην 4άδα που δεν έχουμε κερδίσει μέχρι στιγμής. Αν τους κερδίσουμε θα ‘χουμε τουλάχιστον στο 1-1 όλους τους συνδιεκδικητές».

Για το λόγο που είναι τόσα χρόνια στους Μαχητές: «Οι Μαχητές είναι μια πολύ καλή ομάδα σ’ όλους τους τομείς, είναι πολύ οργανωμένοι. Είναι το ιδανικό περιβάλλον για έναν παίκτη για να «κλειστεί» και να μη σκέφτεται τίποτε άλλο εκτός απ’ το μπάσκετ. Επίσης, κάθε χρόνο είναι στην 4άδα της βαθμολογίας, οπότε πάντα είναι ανταγωνιστική. Είναι το κατάλληλο περιβάλλον κι ένα περιβάλλον στο οποίο κάθε παίκτης θα ήθελε να βρίσκεται».

Για το μοντέλο των Μαχητών με τα νέα παιδιά: «Η ομάδα στηρίζει τις επιλογές της κάθε χρόνο, γιατί δίπλα στους νεαρούς που έχουν φιλοδοξίες και θέλουν ν’ αναπτυχθούν προσθέτει πολύ έμπειρους παίκτες, οι οποίοι λειτουργούν σαν μέντορες, προσπαθούν να βοηθήσουν τους νεαρούς. Αυτοί που έχουμε εδώ βοηθούν πάρα πολύ τους νέους και έχουν έναν κάτι σαν παιδαγωγικό χαρακτήρα, πέρα απ’ το αγωνιστικό όπου βοηθούν πάρα πολύ την ομάδα. Ουσιαστικά αυτό ενισχύει ότι τα Πεύκα είναι το κατάλληλο περιβάλλον απ’ όλες τις απόψεις».

Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες: «Ίσως είναι μακρινό, αλλά θα ήθελα να παίξω στην Elite League με την ομάδα μου. Το θεωρώ μεγάλη τιμή το ν’ ανέβεις με την ομάδα στην οποία είσαι τόσα χρόνια. Γενικότερα θα ήθελα ν’ ανέβω σε παραπάνω κατηγορίες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται».//



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ανακοίνωση του ΣΕΠΚΑ για τα προβλήματα του κλειστού στίβου

Next Article

Σουβλάκι και πίτσα από «χρυσάφι» – Πόσο πωλούνται μετά τις ανατιμήσεις

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: