Τα σωματίδια μικροπλαστικών στα τρόφιμα είναι η πρωταρχική ανησυχία των Γερμανών καταναλωτών, ακολουθούμενα από την αντοχή των τροφιμογενών βακτηρίων στα αντιβιοτικά, σύμφωνα με έρευνα για την ασφάλεια των τροφίμων. Η καταναλωτική έρευνα πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2023 σε δείγμα 1.002 ατόμων και διενεργείται κάθε έξι μήνες από το Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Αξιολόγησης Κινδύνου (BfR) της Γερμανίας. […]
The post Γερμανία: Μικροπλαστικά στα τρόφιμα, η μεγαλύτερη ανησυχία για τους καταναλωτές appeared first on ypaithros.gr.