24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Γιάννης Αντετοκούνμπο: “Αν πριν από δέκα χρόνια μάς έλεγαν ότι θα είμαστε τρεις πρωταθλητές στην οικογένεια, δεν θα το πιστεύαμε”

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο τελευταίος παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς που μίλησε στο φινάλε της παρέλασης των πρωταθλητών του ΝΒΑ. Ο MVP των NBA Finals μπορεί να ήταν μόνος στην σκηνή που στήθηκε έξω από το Fiserv Forum, αφού ο αδελφός του, Θανάσης, παρακολουθούσε μέσα από ένα τζιπ (λόγω πρωτοκόλλου κορονοϊού), δεν παρέλειψε όμως να του απευθύνει τον λόγο στη διάρκεια της ομιλίας του.

Πέραν αυτού, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξήγησε απευθυνόμενος στο κοινό των “Ελαφιών” που κατέκλυσε τους δρόμους γύρω από το Fiserv Forum πως “είμαι πολύ χαρούμενος, περήφανος για όλη την ομάδα. Κάναμε σκληρή δουλειά, πιστέψαμε στους εαυτούς μας. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω τι συμβαίνει, προσπαθώ να το ζήσω και να το απολαύσω μαζί σας“.

Για να προσθέσει αναφερόμενος στην ιστορία της οικογένειάς του: “Eίναι μια απίστευτη ιστορία. Δουλέψαμε σκληρά, τα καταφέραμε. Τρεις από εμάς είμαστε πλέον πρωταθλητές. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Αν μας έλεγαν πριν από δέκα χρόνια ότι το 2021, εμείς οι τρεις (Γιάννης, Θανάσης, Κώστας) θα είμαστε πρωταθλητές δεν θα το πιστεύαμε. Ξέρω ότι η μητέρα μου και ο πατέρας μου είναι περήφανοι για εμάς“.

Τέλος, σε ερώτηση που του έγινε για το τι θα έλεγε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, αν ήταν πάνω στην σκηνή: “Μιλγουόκι, τα καταφέραμε. Το κάναμε. Αυτή είναι η πόλη μας, είναι απίθανο αυτό που ζούμε“.

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, στατιστικά, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα, πολύ “Γιάννης Αντετοκούνμπο” και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ μόνο στο SPORT24.

Κάντε subscribe στο channel του SPORT24 στο Youtube και δείτε αποκλειστικό υλικό από τους Τελικούς του NBA!



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Αντετοκούνμπο: «Δεν μπορώ να πιστέψω τι συμβαίνει»! (vid)

Next Article

Βέλεζ – ΑΕΚ: Ο Ανσαριφάρντ άνοιξε το σκορ χάρη σε υπέροχη κάθετη του Αλμπάνη

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: