24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Γιοβάνοβιτς: «Κερδίσαμε δίκαια, είμαστε ακόμα στην αρχή»

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

 

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού συνεχάρη τους παίκτες του για την πέμπτη τους νίκη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, ενώ τόνισε πως υπάρχει δύσκολη συνέχεια για το “τριφύλλι”.

Ο Παναθηναϊκός ήταν κυρίαρχος στο “Απόστολος Νικολαΐδης” κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και με το πρώτο χατ-τρικ του Αϊτόρ με τη φανέλα του “τριφυλλιού”, κατάφερε να επιβληθεί με 3-0 και να κάνει το 5/5, παραμένοντας στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ μετά από τις πέντε πρώτες αγωνιστικές.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο τεχνικός των “πρασίνων”, Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για τη σημερινή νίκη της ομάδας του, τονίζοντας πως ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μια καλή ομάδα και πως δεν ήταν εύκολη η επικράτηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Καταρχήν κερδίσαμε δίκαια. Ήμασταν πολύ καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΣ, αλλά το σκορ και το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που ήταν συνέχεια πίσω από την μπάλα. Έπρεπε να έχουμε υπομονή και καλή κυκλοφορία της μπάλας και στο τέλος βρήκαμε τα γκολ με στημένες φάσεις. Δεν ήταν εύκολο, τα Γιάννενα έπαιξαν καλά, αλλά νομίζω πως ήταν δίκαια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου».



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Μπιλμπάο σε… πορεία Ευρώπης

Next Article

Στάικος: «Ο Παναθηναϊκός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα εδώ κι ένα χρόνο» (Video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: