24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Γλυκά Νερά: Τι απαντά μέσα από τη φυλακή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για την παράλληλη σχέση με παντρεμένη (βίντεο)

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Γλυκά Νερά: Τι απαντά μέσα από τη φυλακή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για την παράλληλη σχέση με παντρεμένη (βίντεο)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά μετά από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με την παράλληλη σχέση του με παντρεμένη και ότι είχε εμμονή μαζί της. Τι απαντά ο γυναικοκτόνος.

Πρώην σύντροφος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αποκαλύπτει ότι είχε σχέση μαζί του το 2015 που έληξε το 2016, ενώ ο ίδιος επιχειρούσε να τη συναντήσει και επικοινωνούσε μαζί της πολλές φορές, ακόμα και δύο εβδομάδες πριν προχωρήσει στη δολοφονία της Καρολάιν.

Η ίδια κάνει λόγο για εμμονή, ισχυριζόμενη ότι ο γυναικοκτόνος τη φόβιζε και προσπαθούσε να τη χωρίσει από το σύζυγό της. Επίσης, αποκάλυψε ότι η άτυχη Καρολάιν γνώριζε την επικοινωνία του συζύγου της μαζί της.

Στο mega μίλησε ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

«Δεν ήταν σε παράλληλη σχέση ο εντολέας μου με κάποια άλλη γυναίκα, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στη δικογραφία. Δεν ξέρουμε ποιο άτομο είναι που έκανε αυτή τη μαρτυρία. Είναι ψευδές ότι τη διεκδικούσε ενώ είχαν χωρίσει και ήταν με την Καρολάιν. Η συγκεκριμένη μάρτυρας θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να πάει στην ανακριτική αρχή, αλλά δεν πήγε», σημείωσε ο κ. Παπαϊωαννίδης.

«Επικοινώνησα με τον εντολέα μου πριν βγω στην εκπομπή της και με διαβεβαίωσε για όσα σας λέω. Διαψεύδει οποιαδήποτε επικοινωνία κατά τη διάρκεια του γάμου του και ότι υπήρχε θέμα εμμονής με άλλη γυναίκα.

Δεν αμφισβητώ τα όσα λέει η κυρία, ας πάει να καταθέσει. Δεν μπορούμε να αξιολογούμε ανώνυμες καταθέσεις. Η δικογραφία ήταν 4-5 μήνες ανοιχτή για την οποιαδήποτε κατάθεση. Αφού έκλεισε, εμφανίστηκαν αυτές οι μαρτυρίες», πρόσθεσε ο ίδιος.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Κικίλιας για τουρισμό: Να είμαστε έτοιμοι από αρχές Μαρτίου

Next Article

Τέλη Κυκλοφορίας: Πότε θα αναρτηθούν στο Taxisnet

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: