24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Γουίμπλεντον: «Περίπατος» 48 λεπτών για τη Σάκκαρη

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Γουίμπλεντον: «Περίπατος» 48 λεπτών για τη Σάκκαρη

Σε… περίπατο μετέτρεψε η Μαρία Σάκκαρη την αναμέτρηση της με την Αράντσα Ρους, στον 1ο γύρο του Γουίμπλεντον. Η Ελληνίδα τενίστρια χρειάστηκε μόλις 48 λεπτά για να πάρει τη νίκη με 6-1, 6-1 και να περάσει στην επόμενη φάση, αφού η 30χρονη Ολλανδή (Νο 84 στην παγκόσμια κατάταξη) δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση σε κανένα σημείο του αγώνα.

Η Σάκκαρη, η οποία βρίσκεται στο Νο 15 του ταμπλό, θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο τη νικήτρια του εν εξελίξει παιχνιδιού, ανάμεσα στην 37χρονη Αυστραλή Σαμάνθα Στόσουρ, η οποία κάποτε είχε φτάσει ως το Νο 4 του κόσμου (τώρα είναι στο Νο 166) και την 28χρονη Αμερικανίδα Σέλμπι Ρότζερς (Νο 46).

Η Αμερικανίδα Σέλμπι Ρότζερς θα είναι η αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη στον 2ο γύρο του Γουίμπλεντον. Η 28χρονη τενίστρια (Νο 46 στον κόσμο) επικράτησε της 37χρονης Αυστραλής Σαμάνθα Στόσουρ με 6-1, 5-7, 6-3 και πέτυχε μόλις την τρίτη νίκη της καριέρας της στο φημισμένο τουρνουά του Λονδίνου (οι δύο προηγούμενες ήταν το 2017, όταν είχε φτάσει ως τον 3ο γύρο).

Υπενθυμίζεται ότι η Σάκκαρη λίγο νωρίτερα ξεπέρασε πολύ εύκολα το εμπόδιο της Αράντσα Ρους από την Ολλανδία με 6-1, 6-1. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν έχει βρεθεί ποτέ ως τώρα αντιμέτωπη με τη Ρότζερς σε τουρνουά της WTA.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

sports.ert.gr.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

ΑΕΚ: Τι ισχύει με αριστερό μπακ και… Εντσάμ (photos)

Next Article

Έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής Πέτρος Λεβεντάκος

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: