24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Γουόκαπ: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα περιβάλλον, που αγαπώ να είμαι μέλος» (video)

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

 

Ο Αμερικανός γκαρντ των “ερυθρολεύκων” μίλησε στην κάμερα της Euroleague για τη θητεία του στους Πειραιώτες, την προσαρμογή του στην ομάδα και τη δίψα που έχουν για νέες προκλήσεις και τρόπαια.

Η Euroleague έφτιαξε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα για τον Τόμας Γουόκαπ, στο οποίο ο Αμερικανός γκαρντ μιλάει για την προσαρμογή του στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα και τη δίψα που υπάρχει στην ομάδα για να κατακτήσουν τίτλους.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Νόμιζα ότι θα το κερδίζαμε στο Βελιγράδι. Δώδεκα χιλιάδες ερυθρόλευκοι οπαδοί εκεί μέσα, νόμιζα ότι θα το κερδίζαμε. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς από πλευράς συναισθημάτων.

Ερχόμενος εδώ, ήξερα πως τα τελευταία 4-5 χρόνια δεν ήταν σούπερ επιτυχημένη ομάδα, αλλά αμέσως κατάλαβα ποια είναι τα στάντερ, κι αυτά είναι το Final Four. Έχουν κατακτήσει τη Euroleague, θέλουν πάντα να λάμπουν. Το να είσαι μέρους αυτού, αυτών των υψηλών προσδοκιών είναι υπέροχο. Τώρα είμαστε σε άλλο λέβελ, είμαστε μια αγέλη πεινασμένων σκυλιών.

Νομίζω ότι εξελίχθηκα αρκετά στη διάρκεια της περσινής σεζόν. Αρχικά μου πήρε λίγο χρόνο να βρω τα πατήματά μου, καινούργιο σύστημα, καινούργια επίθεση, καινούργιοι προπονητές, συμπαίκτες, τα πάντα ήταν καινούργια. Όμως στο τέλος της χρονιάς ένιωθα ότι παίζω πολύ καλό μπάσκετ.

Το να είσαι 29 χρονών και να μαθαίνεις ακόμα πράγματα στο μπάσκετ είναι απόλαυση, δεν είναι κάτι που πρέπει να το θεωρείς δεδομένο. Είναι ένα περιβάλλον που δεν είχα συνηθίσει να είμαι μέρος, αλλά στο φινάλε είναι ένα περιβάλλον που αγαπώ να αποτελώ μέλος. Είναι διαφορετικό και νομίζω για αυτό είμαστε τόσο επιτυχημένοι.

Όλο το κλαμπ μου έχει δείξει μεγάλη εμπιστοσύνη και δεν το παίρνω αψήφιστα. Το να σε εμπιστεύεται ο κόσμος, οι προπονητές, η διοίκηση, οι συμπαίκτες σου, είναι κάτι που πρέπει να το εκτιμάς».

Για τον Γουόκαπ μίλησε και ο Μπαρτζώκας λέγοντας: «Είναι πάντα έτοιμος να δώσει το 100%, σε κάθε προπόνηση. Είναι πολύ σοβαρός. Είμαι ευλογημένος να έχω παίκτες σαν αυτόν. Είναι πάντα έτοιμος να θυσιάσει τον εαυτό του. Παίζει με ανιδιοτέλεια σε κάθε παιχνίδι. Προσπαθεί να δώσει το winning mentality σε κάθε παίκτη».

Ο Άλεκ Πίτερς ανέφερε για το νέο του συμπαίκτη: «Ο Τομ κι εγώ έχουμε προϊστορία. Είμαστε εξαιρετικοί φίλοι. Ξεκινήσαμε να παίζουμε στην EuroLeague την ίδια περίοδο. Θυμάμαι το καλοκαίρι που σκεφτόμουν να έρθω στον Ολυμπιακό και του έστελνα μηνύματα. Φυσικά προσπαθούσε να με..σπρώξει ‘Κάντο, κάντο, κάντο, θα τα βρούμε όλα, μη σε νοιάζει΄. Είμαι ευγνώμων που έχω κάποιον σαν αυτόν για να μοιράζομαι εμπειρίες».//

Δείτε το βίντεο:

 



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Δούμτσος: «Είμαι χαρούμενος για το γκολ, θα ηρεμήσουμε λίγο αυτές τις μέρες» (video)

Next Article

Καρδίτσα-Γκιουζέλης: «Πρέπει να παλέψουμε με τον Προμηθέα»

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: