24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

H 99χρονη Helene Simon έγινε μοντέλο για την εταιρεία μακιγιάζ της δισέγγονής της κι είναι υπέροχη!

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Η 99χρονη Helene Simon έγινε το αγαπημένο πρόσωπο και μοντέλο της εταιρείας μακιγιάζ της δισέγγονης της. Η ιδρύτρια της εταιρείας, Laney Crowell, έκανε την πρόταση αυτή στη προγιαγιά της μετά από την παρότρυνση follower της στο instagram. Αρχικά, η Helene ήταν αρκετά διστακτική, καθώς όπως είπε «έχω δει όλα τα πανέμορφα μοντέλα και δεν μπορώ να τα ανταγωνιστώ». Ωστόσο, η Laney απευθύνθηκε στον οικογενειακό της κύκλο για να τη βοηθήσουν να μεταπείσει την 99χρονη Helene. Αυτό όμως που πραγματικά την έπεισε να πει το «ναι» στην πρόταση της δισέγγονής της ήταν το γεγονός ότι η Laney έκλεισε για φωτογράφο αυτόν, που είχε φωτογραφήσει τον αγαπημένο παίκτη της ομάδας basket της Helene, Stephen Curry!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Saie (@saiebeauty)


Η Helene δήλωσε ότι διασκέδασε ιδιαίτερα το να είναι μοντέλο για λίγες ώρες, ενώ δήλωνε ενθουσιασμένη που είχε κοντά την οικογένεια της σε όλο το project. «Μου άρεσε πάντα να φαίνομαι όμορφη, αλλά όταν ήμουν νέα, δεν φορούσα πολύ μακιγιάζ. Τώρα χρησιμοποιώ όσο λιγότερο γίνεται, αλλά με τη Saie (η εταιρεία μακιγιάζ της δισέγγονης της), η χρήση του είναι όλο και πιο διασκεδαστική».

Η Laney δήλωσε ότι ήταν πολύ ωραίο συναίσθημα να βλέπει το πρόσωπο της προγιαγιάς της στο instagram και δέχθηκε πολλά μηνύματα από followers που λάτρεψαν τις εικόνες της Helene και ήταν κάτι το ξεχωριστό.

The post H 99χρονη Helene Simon έγινε μοντέλο για την εταιρεία μακιγιάζ της δισέγγονής της κι είναι υπέροχη! appeared first on Instyle GR.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο ουρανός έχει γίνει γκρι και παντού μυρίζει καμένη γη»

Next Article

Φτιάχνουμε σπιτικό παγωτό για τους αγαπημένους μας τετράποδους φίλους

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: