24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

H αντιγήρανση θα είναι πάντα ένα θέμα που σηκώνει μεγάλη κουβέντα

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Αντί να προσπαθούμε να σβήσουμε τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπό μας, ας δώσουμε πολύτιμο χρόνο στον ευατό μας για να επιλέξουμε καινοτόμα προϊόντα περιποίησης, που θωρακίζουν την επιδερμίδα μας στο έπακρο.

Η ιδέα να μη γεράσουμε ποτέ θα υπάρχει πάντα. Καμία λογική δεν είναι ικανή άλλωστε να αντισταθμίσει τη λαχτάρα για νεανικότητα που ακτινοβολεί. Διατηρώντας λοιπόν τις επιθυμίες για παντοτινή λάμψη, αποφεύγουμε να παίξουμε κρυφτό με τον χρόνο και αναπόφευκτα τον αποδεχόμαστε, χωρίς όμως να του επιτρέπουμε να αφήσει ανεπανόρθωτα σημάδια στην επιδερμίδα μας. Τώρα πια έχουμε πολύτιμους συμμάχους που μπορούν να τη θωρακίσουν.

Στο τραπέζι πέφτει ξανά και ξανά το θέμα «αντιγήρανση». Δίπλα απ’ αυτήν στέκουν πολλά, μα πάρα πολλά συστατικά που όχι μόνο παρουσιάζονται σαν θαυματουργά, αλλά όντως είναι. H ρετινόλη, η βιταμίνη C και τα πεπτίδια είναι από τα πιο δημοφιλή. Προτείνω να τα βάλετε σε λίστα, να τα ψάξετε και τελικά να τα εντάξετε στα δικά σας πρωτόκολλα περιποίησης που στρέφουν τον χρόνο υπέρ σας. Το να θέλετε να διαχειριστείτε μικρές γραμμές, ρυτίδες, θαμπή όψη, τραχιά υφή, καφέ κηλίδες και χαλάρωση δεν είναι ανέφικτο.

Το Future Solution LX Legendary Enmei Ultimate Luminance Serum της Shiseido είναι ένα προϊόν-πραγματική εμπειρία ανανέωσης.

Η ανυπέρβλητη υφή του αγκαλιάζει την επιδερμίδα, ενώ τα πολύτιμα συστατικά που περιέχει την εμπλουτίζουν με θαυμαστές ιδιότητες.

«Αυτός ο ορός είναι εξαιρετικός και μπορεί να βοηθήσει στην αναζωογόνηση κάθε επιδερμίδας βελτιώνοντας σημαντικά τη λάμψη της. Οι ορατές ρυτίδες μειώνονται σταδιακά, τα σημάδια γήρανσης υποχωρούν και η επιδερμίδα ανακτά τη φρεσκάδα της πέρα από κάθε προσδοκία», επιβεβαιώνει η Training Manager της Shiseido, Κορίνα Κουράκου, που λόγω των πολλών χρόνων σχέσης της με το ιαπωνικό brand γνωρίζει πολλά κι ωραία:

«Στην καρδιά του συγκεκριμένου serum βρίσκεται το enmei herb, ένα εξαιρετικό βότανο που φημίζεται για τις βαθιές δυνάμεις μακροζωίας και ανανέωσης που διαθέτει. Ανακαλύφθηκε στους πρόποδες ενός ιερού βουνού στην Ιαπωνία, και ο θρύλος λέει ότι ο Kobo Daishi, βουδιστής μοναχός και λόγιος, το χρησιμοποίησε κάποτε για να θεραπεύσει έναν ασθενή ταξιδιώτη που συνάντησε. Αξιοποιώντας λοιπόν τις δυνάμεις αυτού του θαυμαστού ιαπωνικού βοτάνου, οι επιστήμονες της Shiseido αναβιώνουν τη φωτεινότητα και την ανανεωμένη ζωτικότητα που δίνει στο δέρμα από μόνο του. Το πιο ωραίο είναι επίσης ότι αποκλειστικά για τη θρυλική συλλογή Enmei, το βότανο συλλέγεται με το χέρι σε μια μέρα tensha nichi, που –για την ιστορία– θεωρείται από τις πιο ευοίωνες μέρες στο ιαπωνικό ημερολόγιο. Αυτές οι μέρες είναι εξαιρετικά σπάνιες και υποστηρίζεται μέχρι σήμερα ότι είναι περίοδος που η μυστικιστική ενέργεια του σύμπαντος βρίσκεται στο αποκορύφωμά της».

Κι εκεί που οι μικρές και μεγάλες ιστορίες πίσω από καινοτόμα προϊόντα ξετυλίγουν απίθανες διηγήσεις, η Training Manager της Shiseido τονίζει μεταξύ άλλων ότι «το μυστικό στην αντιγήρανση είναι ο τρόπος που χρησιμοποιούνται τα προϊόντα». Και προτείνει: «Δοκιμάστε την άσκηση απαλής σαν χάδι πίεσης στο πρόσωπό σας. Απλά και νωχελικά αφεθείτε στην αίσθηση τη στιγμή που σας φροντίζετε. Ερευνα των εργαστηρίων της Shiseido έχουν δείξει ότι οι κάθετες πιέσεις διεγείρουν τον πολλαπλασιασμό των δερματικών βλαστοκυττάρων.

Ως εκ τούτου, η Shiseido ανέπτυξε μια μοναδική τεχνική μασάζ, της οποίας η αποτελεσματικότητα στην παραγωγή ινοβλαστών και κολλαγόνου έχει αποδειχθεί επιστημονικά. Αρχικά, απελευθερώνετε δύο μόλις σταγόνες στις παλάμες. Εισπνεύστε γενναιόδωρα το άρωμα του ολάνθιστου τριαντάφυλλου hamanasu και της δροσερής sakura από το θαυματουργό serum. Ενα δευτερόλεπτο αρκεί για να ξεκινήσει το πιο καρμικό ταξίδι περιποίησης που είχατε ποτέ. Στη συνέχεια, εφαρμόστε τον ορό σε όλο το πρόσωπό σας, τοποθετήστε τις παλάμες σας επίπεδα και στις δύο πλευρές του πηγουνιού σας, εφαρμόστε ελαφριά πίεση μετακινώντας κάθετα προς τα ζυγωματικά σας και στη συνέχεια επιστρέψτε εκεί που ξεκινήσατε. Επαναλάβετε 3 έως 5 φορές. Τέλος, ξεκινώντας από το κέντρο του προσώπου σας, κι αφού μετακινηθείτε στο ύψος των χειλιών, ολοκληρώστε διαγράφοντας τη διαδρομή από τα όρια της γνάθου προς τους κροτάφους σας».

Αν έχετε πολύ ξηρή κι ευαίσθητη επιδερμίδα, η εξαιρετικά πλούσιας υφής και εντατικής θρέψης κρέμα Re-Nutriv Ultimate Lift Regenerating Youth Creme Rich της Estée Lauder είναι εξίσου μαγική.

Εμπλουτισμένη με τη γεντιανή Ιμαλαΐων, υπόσχεται ανανέωση των κυττάρων. Η γεντιανή Ιμαλαΐων είναι ένα άνθος που επιβιώνει και ευδοκιμεί στις πιο ψυχρές, άγονες και υψηλές κορυφές του κόσμου. Παρά το φτωχό σε στοιχεία έδαφος, την έκθεση στην UV ακτινοβολία και το βαθύ κρύο του χειμώνα, αυτό το άνθος αναγεννάται κάθε χρόνο.

Οταν τα άγρια φυτά φτάσουν σε σημείο ωρίμανσης, οι βλαστοί τους αποκτούν ένα βαθύ ερυθρό χρώμα, σηματοδοτώντας ότι η περίοδος συγκομιδής με το χέρι έχει ξεκινήσει. Αξιοποιώντας λοιπόν τα πολύτιμα ισχυρά συστατικά του φυτού για τη Re-Nutriv, αυτό το «μόριο επιβίωσης» εισχωρεί στη σύνθεση μιας πολυτελούς κρέμας όπως αυτή, για να ενισχύσει σημαντικά την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της ανορθωμένη όψη και πιο σφριγηλή αίσθηση. Το ρεπορτάζ εδώ λέει ότι με τη χρήση της η επιδερμίδα ενδυναμώνεται ενάντια στα μελλοντικά σημάδια γήρανσης, ενώ μια εξαιρετική λάμψη αποκαλύπτεται.

Εξίσου ιδιαίτερο κι αποτελεσματικό είναι και το Absolue Revitalizing L’Oléo-Serum της Lancôme. Εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα grand rose, δίνει την πιο βαθιά και εντατική ενυδάτωση, θρέψη και αντιγήρανση που είχατε μέχρι σήμερα.

Είναι ένα υπέροχο προϊόν που δρα φανταστικά κόντρα στον χρόνο κι έχει ακαταμάχητη υφή. Χρησιμοποιήστε το πρωί και βράδυ σε εντελώς καθαρή επιδερμίδα, πριν από την ενυδατική σας κρέμα, εφαρμόζοντάς το στο πρόσωπο και στον λαιμό, πάντα με ταμποναριστές κινήσεις με τα δάχτυλα από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω.

Μια ακόμη σπουδαία καινοτομία που προσωπικά αγαπώ πολύ και συμβάλλει στην καταπολέμηση της ραγδαίας ή επιταχυνόμενης γήρανσης είναι το Premium La Cure της Lierac. Ενα θεσπέσιο προϊόν περιποίησης, βασισμένo στις τελευταίες ανακαλύψεις της αναγεννητικής ιατρικής.

Διαθέτει ένα πρωτότυπο και καινοτόμο σύμπλοκο που δρα στοχευμένα στο φαινόμενο της ραγδαίας γήρανσης της επιδερμίδας και συνδυάζει το εξαπεπτίδιο FX, ένα υψηλής συγκέντρωσης FOXO-like ενεργό συστατικό που αναγεννά τους ιστούς του δέρματος, με την τεχνολογία GDF-11, που ενεργοποιεί τη δράση της πρωτεΐνης της νεότητας GDF-11, η οποία ευθύνεται με τη σειρά της για την αναζωογόνηση των κυττάρων. Οσο πολύπλοκη φαντάζει η σύνθεσή του, τόσο απλά κάνει τη δουλειά του. Ο αριθμός των νεαρών κυττάρων αυξάνεται επιβεβαιωμένα, ενώ ο αριθμός των γερασμένων κυττάρων μειώνεται. Οσο περνούν οι μέρες, τα σημάδια του στρες εξαλείφονται από την επιδερμίδα, η οποία αναγεννάται δίνοντας τη θέση της σε ένα ορατά νεότερο πρόσωπο.

Η πρωτοποριακή σύνθεση του La Cure αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, για να δημιουργηθεί μια πολύτιμη ενεργή υφή με χιλιάδες αιωρούμενες μικροκάψουλες που έχουν αποτέλεσμα αποκατάστασης και έναν απροσδόκητο χείμαρρο αισθήσεων, όπου η φρεσκάδα οδηγεί στην άνεση. Το πιο μαγικό όλων είναι το ιδιαίτερο άρωμά του, που απελευθερώνει νότες γιασεμιού, ίριδας και musk.

Και υπάρχει και το εκπληκτικό Super Serum [10] της Nuxe. Ενα ισχυρό αντιγηραντικό ελιξίριο. Ενα πολύτιμο και ισχυρό αντιγηραντικό προϊόν που πρωταγωνιστεί σήμερα στα φαρμακεία και για τη vegan σύνθεσή του. Πρόκειται για μια μοναδική υφή δύο φάσεων που συνδυάζει την τεχνογνωσία της Nuxe στα έλαια και την αντιγήρανση.

Ο συνδυασμός του φυσικού υαλουρονικού οξέος, του φυτικού συμπλέγματος από κύτταρα εντελβάις και της βιταμίνης Β3 με τα χιλιάδες μικροσφαιρίδια από κλάσμα φυτικών ελαίων ενεργοποιεί τους μηχανισμούς νεότητας του δέρματος και προσφέρει ισχυρή αντιγηραντική δράση σε ρυτίδες, χαλάρωση και δυσχρωμίες. Παράλληλα, διαθέτει πρωτοποριακή υφή και ένα απολαυστικό άρωμα (με λάιμ, τριαντάφυλλο και βιολέτα).

Οι επιστήμονες της La Prairie τώρα εξερεύνησαν το αχαρτογράφητο βασίλειο της νύχτας και δημιούργησαν μια νέα ενσάρκωση του ελβετικού χαβιαριού, το Caviar Retinol. Ενα μοναδικό και σπουδαίο μείγμα ρετινόλης από χαβιάρι και λιπιδίων χαβιαριού, το οποίο εκμεταλλεύεται, εκτός από την ανόρθωση και τη σύσφιξη, και τις δυνατότητες εξομάλυνσης γραμμών. Το Skin Caviar Nighttime Oil, λοιπόν, προτείνεται εδώ στα must-haves της σεζόν.

Eίναι εμπλουτισμένο με Caviar Retinol, συνεργάζεται με τον φυσικό ρυθμό της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας και βοηθάει στην άμεση αντιμετώπιση της απώλειας της ζωντάνιας της εξαιτίας της γήρανσης. Με την πάροδο του χρόνου, η εμφάνιση γραμμών και ρυτίδων ελαττώνεται, η επιδερμίδα συσφίγγεται και η υγρασία συγκρατείται, παρατείνοντας την πολύτιμη ισχύ του χαβιαριού πέρα από τη νύχτα. Προτείνεται για εφαρμογή κάθε βράδυ μετά τον καθαρισμό, την τόνωση και την εφαρμογή της λοσιόν, του ορού και της θεραπείας για την περιοχή των ματιών.

Χρησιμοποιώντας το σταγονόμετρο, ρίξτε δύο με τέσσερις σταγόνες στην παλάμη σας και θερμάνετε απαλά ανάμεσα στις παλάμες και τα δάχτυλα. Κρατώντας το χέρι σας επίπεδο, ξεκινήστε μια συνεχόμενη κίνηση ανάμεσα στα φρύδια και στη συνέχεια προς το μέτωπο.

To εξίσου αποτελεσματικό Intensive AHA Peel Concentrated Serum της Institut Esthederm αποτελεί ένα ισχυρό όπλο αντιγήρανσης, καθώς λειαίνει την επιδερμίδα και συσφίγγει παράλληλα τους διεσταλμένους πόρους. Τα alpha & beta hydroxy acids που εντοπίζονται στη σύνθεσή του είναι ισχυρά δραστικά συστατικά με απολεπιστικές ιδιότητες που συμβάλλουν στην κυτταρική ανανέωση.

Είναι ιδανικό για εσάς που έχετε κανονικό και μεικτό τύπο επιδερμίδας με διεσταλμένους πόρους. Εφαρμόστε δύο με τρεις σταγόνες σε καθαρό πρόσωπο μόνο το βράδυ κατά τους χειμερινούς μήνες. Κάντε μασάζ με κινήσεις λείανσης μέχρι να απορροφηθεί το προϊόν. Για βέλτιστο αποτέλεσμα εφαρμόστε την αγωγή ως πρόγραμμα 2 μηνών.

Μια ιδιαίτερη κι ενδιαφέρουσα επιλογή είναι και το Micro-Dose Anti-Aging Retinol Serum της Kiehl’s. Πρόκειται για έναν δραστικό ορό με καθαρή ρετινόλη σε μια ιδανική για καθημερινή χρήση μικροδόση, σε συνδυασμό με ceramides και πεπτίδια, ώστε να ενισχύσει με ήπιο τρόπο την ανανέωση των κυττάρων για νεανική όψη της επιδερμίδας.

Ο ακριβής σχεδιασμός του αντιγηραντικού ορού σε μικροδόσεις προσφέρει ορατά αποτελέσματα, ελαχιστοποιώντας την ερυθρότητα, την ξηρότητα αλλά και το ξεφλούδισμα. Οι ρυτίδες μειώνονται ορατά, η επιδερμίδα είναι πιο σφριγηλή, το μέγεθος των πόρων ελαχιστοποιείται, ενώ η επιδερμίδα αποκτά πιο ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και πιο ομοιόμορφη υφή. Εχει σούπερ ανάλαφρη κρεμώδη υφή και άμεση απορροφητικότητα.

Ο ορός Smart Clinical Repair Wrinkle Correcting Serum της Clinique με υαλουρονικό οξύ υπόσχεται ορατή μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων μέσα από τρεις διαφορετικούς άξονες δράσης. Ενυδατώνει για να «γεμίσει» λεπτές γραμμές, επανορθώνει για να βοηθήσει στη μείωση του βάθους των ρυτίδων και ενισχύει το φυσικό κολλαγόνο για ορατή επανόρθωση της επιδερμίδας.

Και το καλύτερο; Είναι δημιουργημένος για υψηλή αποτελεσματικότητα και αρκετά ήπιος για καθημερινή χρήση – δύο φορές την ημέρα. Περιέχει μεταξύ άλλων ένα σύμπλοκο πεπτιδίων, ενίσχυσης κολλαγόνου και καταπραϋντικών συστατικών που βοηθά ορατά στην επανόρθωση πολλαπλών βαθμίδων γραμμών και ρυτίδων, ενισχύοντας τη στήριξη της επιδερμίδας ενάντια στα σημάδια του χρόνου. Αξια λόγου είναι και η πρωτεΐνη ορού γάλακτος, που συμβάλλει στην ενίσχυση της φυσικής παραγωγής κολλαγόνου.

Αν χρησιμοποιείτε πρώτη φορά ρετινόλη και ρετινοειδή, μπορεί να αντιμετωπίσετε ήπια ερυθρότητα, αίσθηση καύσου ή απολέπιση. Αυτές οι καταστάσεις είναι φυσιολογικές και προσωρινές ενδείξεις ότι η σύνθεση λειτουργεί. Αν νιώσετε όμως αυξημένη δυσφορία κατά τη χρήση, εφαρμόζετε το προϊόν μία φορά κάθε δεύτερη μέρα μέχρι να προσαρμοστεί η επιδερμίδα σας.

O 24ωρης χρήσης ορός Smoothing Nourishing Age Defying της DV Cosmetics μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ολόκληρη την περιοχή του προσώπου και του λαιμού καθημερινά, για την άμεση και βαθιά ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος.

Είναι καθολικής ενέργειας, δηλαδή ενυδατώνει, συντηρεί, θρέφει, αναζωογονεί, ενώ με την αντιοξειδωτική δράση που του εξασφαλίζει ο εμπεριστατωμένος και επιστημονικός συνδυασμός των συστατικών που περιέχει δίνει μια συνεχή και μακροχρόνια για έναν ορό επίδραση αναζωογόνησης και φρεσκάδας. Περιέχει το βραβευμένο συστατικό Rubixyl που ενεργεί για την αποτροπή ή αντιστροφή σημείων γήρανσης, όπως ρυτίδες, χαλάρωση, λεπτές γραμμές, απώλεια ακτινοβολίας, και δίνει την καλύτερη βάση για την κρέμα ημέρας.

To Pigmentbio Night Renewer της Bioderma, με μια καινοτόμα τεχνολογία, τη LumiReveal™ technology, που ρυθμίζει την παραγωγή μελανίνης, είναι ένα προϊόν νύχτας που βοηθάει σημαντικά στη μείωση της εμφάνισης των καφέ κηλίδων κι αποτρέπει την εμφάνιση νέων.

Επιπλέον, βελτιώνει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας και προσφέρει πλούσια ενυδάτωση (8 ώρες) χάρη στην υφή της μάσκας ύπνου. Το επόμενο κιόλας πρωί μπορείτε να παρατηρήσετε ότι τα χαρακτηριστικά είναι πιο χαλαρά (ή γλυκά, όπως λέμε στον κόσμο της ομορφιάς) και οι λεπτές γραμμές δείχνουν σαν να έχουν εξομαλυνθεί.

Ο ορός Dr. Age 3D Contour Face Serum είναι μια νέα και συναρπαστική άφιξη στα κεντρικά του InStyle και ξεχωρίζει για τη πίστη που του δείχνουν δερματολόγοι και πλαστικοί λόγω της ενδιαφέρουσας σύνθεσής του, που μειώνει σημαντικά τα σημάδια γήρανσης.

Περιέχει μεταξύ άλλων υαλουρονικό οξύ και πεπτίδια, που στοχεύουν στη σφριγηλότητα του δέρματος και στην απώλεια της ελαστικότητας του περιγράμματος του προσώπου, διεγείροντας τη σύνθεση ελαστίνης και ενισχύοντας την πιο νεανική αρχιτεκτονική των ελαστικών ινών.

H επιδερμίδα μετά τα 40 θέλει αναπόφευκτα έξτρα και πιο ειδική φροντίδα, γι’ αυτό και να επιλέγετε τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα προϊόντα για την υγεία και σφριγηλότητά της.

Η Firming Cashmere Cream από τη σειρά Resveratrol-Lift της Caudalie είναι απίστευτα θελκτική. Αρκετή για να σας κερδίσει για πάντα. Με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το vegan κολλαγόνο της, διαχειρίζεται αποτελεσματικά ρυτίδες, κούραση, θαμπάδα και τραχιά όψη.

Η δημιουργός της, Mathilde Thomas, αναζητά πάντα τις πιο αποτελεσματικές και φυσικές λύσεις, γι’ αυτό και συνεχίζει τη στενή συνεργασία της με την περίφημη Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ και τον Δρ. David Sinclair. Ο βιολόγος με το παρατσούκλι «longevity guru», που του έδωσε το αμερικανικό περιοδικό Time, είναι ένας από τους κορυφαίους ειδικούς παγκοσμίως στη μάχη κατά της γήρανσης.

Η Caudalie και η Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ συνεχίζουν λοιπόν να ενώνουν τις δυνάμεις τους και να ανακαλύπτουν ότι ο συνδυασμός της ευρεσιτεχνίας Resveratrol και του υαλουρονικού οξέος είναι δύο φορές πιο αποτελεσματικός στην παραγωγή φυσικού κολλαγόνου σε σχέση με την απλή χρήση ρετινόλης. Ετσι, πρωτοπόρησαν δοκιμάζοντας έναν καινοτόμο συνδυασμό, Resveratrol + υαλουρονικό οξύ + ενισχυμένο vegan κολλαγόνο, υποβάλλοντας από κοινού ένα νέο αποκλειστικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (FR 1555116). Προτείνω την κρέμα ημέρας της απίθανης σειράς Resveratrol-Lift όχι μόνο για το vegan κολλαγόνο, τo φυσικό υαλουρονικό και τη ρεσβερατρόλη από σταφύλια, αλλά και για τη βελούδινη ύφη της που απλώνεται υπέροχα κι αφήνει την επιδερμίδα άνετη και χωρίς ίχνη λιπαρότητας. Με φινίρισμα απαλό σαν κασμίρι, βοηθά στην πρόληψη των ρυτίδων και δρα φυσικά κατά της γήρανσης.

Και αν είστε μετά τα 50 και θέλετε κάτι διαφορετικό για ενίσχυση, σταθείτε λίγο παραπάνω σ’ αυτό εδώ το καινοτόμο προϊόν της Frezyderm, το Diamond Wrinkle Fighter.

Είναι μια απίθανη συσκευή μικροδιάχυσης με ταυτόχρονη εκροή ορού ισχυρής αντιγηραντικής δράσης, τέλεια για κάθε ώριμη και ταλαιπωρημένη επιδερμίδα. 225 εξαγωνικές μικροκεφαλές από ανοξείδωτο ατσάλι βοηθούν στη διάχυση και την απορρόφηση των ενεργών συστατικών του ορού στις στιβάδες της επιδερμίδας και ταυτόχρονα ενισχύουν την αντιρυτιδική δράση του με άμεσα ορατά αποτελέσματα εντός μιας μέρας.

Εμπλουτισμένος με πούδρα διαμαντιού μέγιστης αποτελεσματικότητας, ο ορός Diamond Wrinkle Fighter ενεργοποιεί την κυτταρική ανανέωση για άμεσα αναζωογονημένη επιδερμίδα που ακτινοβολεί λάμψη και φρεσκάδα, ενώ ο προσεκτικά επιλεγμένoς συνδυασμός δραστικών συστατικών του μειώνει τις ρυτίδες βιολογικής προέλευσης και τις ρυτίδες από μυϊκές συσπάσεις, αυξάνει τη σύσφιξη, τη δερματική πυκνότητα και την ελαστικότητα ενισχύοντας σημαντικά τους μηχανισμούς ενυδάτωσης.

Το φως της ημέρας, οι κλιματικές αλλαγές, η ρύπανση, το άγχος και η κούραση δημιουργούν την ανάγκη στην επιδερμίδα να αμυνθεί. Προστατεύστε την και ανανεώστε τη με το 365 Skin Repair Youth Renewal Serum της Lancaster.

Είναι ένας ορός που προσφέρει προηγμένη προστασία και επιδιόρθωση μέσω μιας λεπτής υφής. Ο στόχος εδώ είναι η επιδερμίδα να δείχνει πιο απαλή, αναζωογονημένη, υγιής και λαμπερή κάθε μέρα, 365 μέρες τον χρόνο. Και το πετυχαίνει.

Αν το ζητούμενό σας είναι η σύσφιξη, η Μαύρη Πεύκη 4D Serum για Σύσφιξη + Lifting της Korres είναι για εσάς. Είναι ένας ενισχυμένος ορός για άμεση δράση σύσφιξης, ανόρθωσης περιγράμματος και ορατό lifting που επαναφέρει την αρχιτεκτονική του προσώπου, βελτιώνοντας την ελαστικότητα της επιδερμίδας και μειώνοντας την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Σαφώς και περιέχει μαύρη πεύκη, που είναι εμπλουτισμένη με πολυφαινόλες, συσφίγγει την επιδερμίδα και μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων, αλλά και μαύρο τσάι, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, για βελτίωση της σφριγηλότητας και της λάμψης του δέρματος, συν το 4D Bio-ShapeLift™ – ισχυρό σύμπλεγμα βιο-ενεργών δραστικών για σύσφιξη, ανόρθωση περιγράμματος και επαναφορά του οβάλ σχήματος του προσώπου.

Για κάθε γυναίκα που διανύει την περίοδο της εμμηνόπαυσης και βιώνει όλες τις ορμονικές ανακατατάξεις που προκαλούν μια σειρά μεγάλων αλλαγών στο δέρμα, η Vichy προτείνει την ανανεωμένη Neovadiol, μια νέα εξειδικευμένη σειρά περιποίησης που στοχεύει σε κάθε στάδιο της απαιτητικής αυτής διαδρομής. Με τη δύναμη ενός διδύμου, Proxylane και εκχυλίσματος Cassia, αντισταθμίζει τις ορατές επιπτώσεις των ορμονικών διακυμάνσεων.

Η Neovadiol Redensifying Lifting Day Cream είναι υπέροχη γιατί επανενεργοποιεί τους μηχανισμούς της επιδερμίδας: ελαστικότητα, σφριγηλότητα, ξηρότητα. Λειαίνει την επιδερμίδα και επανασμιλεύει το περίγραμμα του προσώπου, ενώ έχει τέλειο ανάλαφρο άρωμα λουλουδιών.

Ο Revitalift Laser Ορός Νυκτός Ρετινόλης της L’Oréal Paris αποτελεί πάλι μια καινοτομία «καθαρής» και αποτελεσματικής ρετινόλης μέσα σε ένα μοναδικό προϊόν περιποίησης. Εχει μια φόρμουλα oil-free και χωρίς σιλικόνη, που απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα και προσφέρει τον ισορροπημένο συνδυασμό υπερσυμπυκνωμένης καθαρής ρετινόλης (0,2% σε σχέση με τη μέγιστη συνιστώμενη δοσολογία από το E.U.C. του 0,3%) μαζί με τα φυσικής προέλευσης συστατικά.

Το ενεργό υαλουρονικό οξύ, η γλυκερίνη και τα ελαφριά έλαια μειώνουν σημαντικά την πιθανότητα εμφάνισης της οποιασδήποτε παρενέργειας ή ερεθισμού στην επιδερμίδα που μπορεί να σχετίζεται με τη χρήση ρετινόλης, όπως για παράδειγμα πιθανή ξηρότητα, και προσφέρουν στην επιδερμίδα ολοκληρωμένη αποτελεσματικότητα και εξαιρετική άνεση. Πολύ σημαντική είναι και η φροντίδα του προσώπου μετά τη χρήση του προϊόντος. Δεδομένης της πρωτοποριακής υψηλής συγκέντρωσης σε ρετινόλη, η επιδερμίδα του προσώπου μπορεί να αποκτήσει ευαισθησία στις ακτίνες UV του ήλιου. Γι’ αυτόν τον λόγο η χρήση του ενδείκνυται αποκλειστικά το βράδυ, ενώ το επόμενο πρωί συνιστάται εφαρμογή μετά από αντηλιακή κρέμα.

H Elisabeth Bouhadana, Global Scientific Director της L’Oréal Paris, δηλώνει σχετικά: «Ως ένας από τους πιο δυνατούς τύπους βιταμίνης Α, η καθαρή ρετινόλη αποτελεί βασικό αντιγηραντικό συστατικό το οποίο ενεργοποιεί τη διαδικασία αναζωογόνησης της επιδερμίδας. Η συνεχής ανανέωση της επιδερμίδας μετά τη χρήση του προϊόντος ενισχύει τις στιβάδες του δέρματος και την ίδια στιγμή σβήνει ακόμα και τις πιο βαθιές ρυτίδες. Ολα αυτά καθιστούν τη ρετινόλη το must-have συστατικό, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά σε κάθε επιδερμίδα. Τα μακροχρόνια οφέλη έρχονται σε συνέπεια της τακτικής και επιμελούς χρήσης, γι’ αυτό και προτείνω τη χρήση του Revitalift Laser Ορού Νυκτός Ρετινόλης σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα κάθε βράδυ και στη συνέχεια τη χρήση ενυδατικής, εάν χρειάζεται. Η ρετινόλη αποτελεί ένα ισχυρό συστατικό, επομένως η εμφάνιση ελαφριάς κοκκινίλας, ξηρότητας ή ευαισθησίας κατά την πρώτη χρήση είναι πιθανή. Σε περίπτωση που αυτό συμβεί, αραιώστε τη χρήση της. Πιο συγκεκριμένα, εφαρμόστε σε συχνότητα 1 στα 3 βράδια κατά την πρώτη εβδομάδα χρήσης. Στη συνέχεια, 1 στα 2 βράδια τη δεύτερη εβδομάδα και ολοκληρώστε με χρήση σε καθημερινή βάση κατά την τρίτη εβδομάδα, εφόσον βλέπετε ότι η επιδερμίδα σας το επιτρέπει. Δεδομένου ότι η ρετινόλη καθιστά την επιδερμίδα πιο ευαίσθητη στις ακτίνες UV, συνιστάται η χρήση αντηλιακής προστασίας το λιγότερο SPF20 κάθε πρωί σε καθημερινή βάση».

Ο ορός M Cosmetics Firming Serum είναι μια εξίσου καλή πρόταση για ανόρθωση και σύσφιξη, κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Με φυσικά προλιπίδια, βελτιώνει τη λειτουργία του δερματικού φραγμού και χαρίζει άμεση και εντατική ενυδάτωση. Η πανθενόλη, γνωστή για τις ενυδατικές της ιδιότητες, προσφέρει επίσης βαθιά ενυδάτωση.

Υπέροχος είναι και ο ορός κατά των κηλίδων της Nivea, Cellular Luminous630. Χρειάστηκαν 10 χρόνια σχολαστικής έρευνας από τους επιστήμονες της Nivea και έλεγχος 50.000 συστατικών για να βρεθεί το εξαιρετικά αποτελεσματικό Luminous630®, που λειτουργεί σε κυτταρικό επίπεδο.

Tα αποτελέσματα που δίνει είναι εξαιρετικά. Σε 8 εβδομάδες η ένταση των κηλίδων μειώνεται έως και 50%, ενώ με τακτική χρήση η συνεχής βελτίωση είναι σημαντική.

Το κείμενο δημοσιεύθηκε πρώτη φορά στο περιοδικό InStyle.

The post H αντιγήρανση θα είναι πάντα ένα θέμα που σηκώνει μεγάλη κουβέντα appeared first on InStyle.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Τυλιχτή πίτσα από τον Άκη Πετρετζίκη!

Next Article

O Σάββας Πούμπουρας μίλησε ανοιχτά για την κατάθλιψη

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: