Συμβαίνει τώρα

Η Audi θέλει να έχει στόλο αυτόνομων αυτοκινήτων έως το 2021…

Το Audi Aicon παρουσιάστηκε πέρυσι στην έκθεση αυτοκινήτων της Φρανκφούρτης και θα αποτελέσει τη βάση πάνω στην οποία η γερμανική μάρκα θα κατασκευάσει ένα στόλο αυτόνομων αυτοκινήτων πέμπτου επιπέδου που θα κυκλοφορήσουν το 2021.

Το πρωτότυπο αυτοκίνητο έχει 5,4 μέτρα μήκος πράγμα που σημαίνει πως είναι κατά 20 εκατοστά μακρύτερο από την λιμουζίνα A8 L.

Επίσης, η αυτονομία του θα είναι από τις καλύτερες στην αγορά, αφού η γερμανική εταιρεία ισχυρίζεται πως θα μπορεί να διανύσει έως και 800 χιλιόμετρα με μια φόρτιση.

Δυστυχώς τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Aicon δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη, αλλά το εσωτερικό του φαίνεται πολύ φουτουριστικό.

Και αυτό γιατί η Audi έχει εξοπλίσει το Aicon με ένα ταμπλό που φωτίζεται μόλις μπει κάποιος στην καμπίνα!

Παράλληλα, η γερμανική μάρκα υποστηρίζει πως διαμορφώνει το μέλλον των αυτοκινήτων. Όπως οι περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες, έτσι και η Audi, θέλει να είναι η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία στην αυτόνομη τεχνολογία και στην τεχνολογία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε αν θα καταφέρει τελικά να κατασκευάσει ολόκληρο στόλο αυτόνομων αυτοκινήτων και ακόμη και να το καταφέρει δεν γνωρίζουμε αν θα της επιτρέψουν οι νομοθετικές αρχές να τα κυκλοφορήσει.

The post Η Audi θέλει να έχει στόλο αυτόνομων αυτοκινήτων έως το 2021… appeared first on AutoMoto.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Κορυφαία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε επίσης: