24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Η Αλ Χιλάλ ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Τζιοβίνκο

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην Ασία με τη φανέλα της Αλ Χιλάλ (57 συμμετοχές – 12 γκολ) ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο αποχαιρετάει την πρωταθλήτρια της Σαουδικής Αραβίας, με το σύλλογο να γνωστοποιεί μέσω ανακοίνωσης μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (20/8) το τέλος της συνεργασίας του με τον 34χρονο μεσοεπιθετικό.

“Ο σύλλογος τερματίζει κοινή συναινέσει συμβόλαιο του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο ευχαριστώντας για όλες τις προσπάθειες που κατέβαλε ο παίκτης κατά τη διάρκεια της αθλητικής καριέρας του με εμάς”, αναφέρει μεταξύ άλλων η Αλ Χιλάλ, που ανέβασε και video στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter αναφέροντας τα εξής: “Ευχαριστούμε για όλα, για την αγάπη, που έγραψες ιστορία”.

Στην Αλ Χιλάλ ο Ιταλός βραχύσωμος μεσοεπιθετικός συνεργάστηκε στο πρόσφατο παρελθόν με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και είναι πλέον αρκετά πιθανό να ξανασμίξουν οι δρόμοι τους, με τον ΠΑΟΚ να είναι η ομάδα που φέρεται εδώ και σχεδόν έναν μήνα να έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Τζιοβίνκο.

ΠΑΟΚ: Το σίριαλ Τζιοβίνκο συνεχίζεται με νέα επεισόδια

Σημειώνεται πως πέρα από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, ο Τζιοβίνκο -επονομαζόμενος και “formica atomica” (“ατομικό μυρμήγκι”)- έχει αγωνιστεί και σε Γιουβέντους, Έμπολι, Πάρμα και Toronto FC ενώ είναι ελεύθερος πλέον να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα που ο ίδιος επιθυμεί, με τους Κυπελλούχους Ελλάδας να είναι μέσα στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

arogi.gov.gr: Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τις αποζημιώσεις των πυρόπληκτων