Παρά τη σχετικά χαμηλή άμεση κατανάλωση, οι Ευρωπαίοι πολίτες καταναλώνουν υψηλή ποσότητα σόγιας εμμέσως, κυρίως λόγω της χρήσης της ως ζωοτροφής, σύμφωνα με το Παγκόσμιο Ταμείο για τη Φύση (WWF). Με βάση έκθεση που εκπονήθηκε για λογαριασμό της οργάνωσης, παρότι η άμεση χρήση σόγιας και σογιέλαιου για τρόφιμα ανέρχεται σε 3,5 κιλά ανά Ευρωπαίο πολίτη […]
The post Η… αόρατη σόγια που κρύβεται στα ζωικά προϊόντα ευθύνεται για την εκτεταμένη αποψίλωση των δασών appeared first on ypaithros.gr.