24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Η αποθέωση ενός Θρύλου – Παροξυσμός για τον Μαρσέλο στο «Καραϊσκάκης» (βίντεο)

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Η αποθέωση ενός Θρύλου - Παροξυσμός για τον Μαρσέλο στο «Καραϊσκάκης» (βίντεο)

Η μεταγραφική βόμβα του Ολυμπιακού το φετινό καλοκαίρι, ο σούπερ-σταρ Μαρσέλο, «έσκασε» στο Καραϊσκάκη και τρέλανε τους χιλιάδες φίλους της ομάδας που έσπευσαν στο γήπεδο για να τον αποθεώσουν.

 

Το σύνθημα “Μαρσέλο έλα, μας έχει πιάσει τρέλα” δονούσε από νωρίς την ατμόσφαιρα στο φαληρικό γήπεδο. Περίπου στις 20:45 ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ βγήκε απόι τα αποδυτήρια και όταν πάτησε χορτάρι, επικράτησε πανδαιμόνιο, με δεκάδες καπνογόνα να δημιουργούν φαντασμαγορική ατμόσφαιρα.

Στην… επιτροπή υποδοχής του Βραζιλιάνου στα αποδυτήρια ήταν μεταξύ άλλων οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Κριστιάν Καρεμπέ, Τάκης Αγραφιώτης, Κώστας Καραπαπάς. Την ίδια στιγμή, στις εξέδρες του “Καραϊσκάκης” εμφανίστηκαν και οι οπαδοί που είχαν φανέλες με το όνομα του Μαρσέλο.

Λίγο πριν βγει στον αγωνιστικό χώρο ο Μαρσέλο, ο Κριστιάν Καρεμπέ έδωσε το… σύνθημα στον κόσμο για να τραγουδήσει το «Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό».

«Σήμερα έχουμε μαζί μας τον Μαρσέλο. Έναν παγκόσμιο θρύλο. Να τον έχουμε μαζί μας για πολλά χρόνια. Να πανηγυρίζουμε όπως σήμερα, πολλά πρωταθλήματα και πολλές νίκες στην Ελλάδα», είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, τη στιγμή που ο Μαρσέλο έδειχνε ενθουσιασμένος από τον.. παλμό της εξέδρας.

«Σας ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή. Είμαι συγκινημένος που βρίσκομαι εδώ μαζί μας. Ελπίζω να βρίσκομαι εδώ και να βοηθήσω την ομάδα με δουλειά και αφοσίωση. Ανυπομονώ να ενσωματωθώ με την ομάδα, αλλά πρώτα από όλα σας ευχαριστώ πολύ για όλο αυτό. ΠΑΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ», η δήλωση του Μαρσέλο από μικροφώνου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης του έδωσε στη συνέχεια τη φανέλα με το νο 12, για να ακολουθήσουν τα πρώτα… κόλπα του Μαρσέλο με την μπάλα στον αγωνιστικό χώρο.

{https://www.youtube.com/watch?v=SwkK60FmC_c&t=1s}

#ΜΑΡΣΕΛΟ #ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ #ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ #ΑΠΟΘΕΩΣΗ #ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Κατερίνα Καινούργιου: Τρόμαξε η παρουσιάστρια – Ρώτησε για τις δολοφονίες στον «Σασμό» και ακούστηκε ένα «μπαμ»

Next Article

Συνάντηση Μητσοτάκη -Μακρόν στο Παρίσι στις 12 Σεπτεμβρίου

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: