24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Η Britney Spears μίλησε για πρώτη φορά ενώπιον του δικαστηρίου και πρέπει επιτέλους να ακουστεί

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Για πρώτη φορά η Britney Spears μίλησε ενώπιον ανοιχτού δικαστηρίου για τον πολυετή περιορισμό της, που τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας παγκοσμίως, όταν οι  New York Times κυκλοφόρησαν το ντοκιμαντέρ Framing Britney Spears. Η superstar βρίσκεται σε περιορισμό με απόφαση του δικαστηρίου από το 2008, χωρίς ειλικρινά ποτέ να έχουμε καταλάβει τον λόγο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)


Σύμφωνα με το CNN, οι γονείς της Jamie Spears και Lynne Spears, περιέγραψαν την Britney ως “ένα ενήλικο παιδί που φέρει πληγές από την κρίση της ψυχικής της υγείας” πίσω στο 2008. Κατά την διάρκεια της δίκης, έξω από την οποία συγκεντρώθηκαν πολλοί υποστηρικτές του #FreeBritney, η Spears είπε πως ο περιορισμός αυτός έχει επεκταθεί και στο σώμα της, δηλώνοντας ότι δεν της επιτρέπεται να κάνει άλλα παιδιά, να παντρευτεί, ακόμη και να βγάλει το σπιράλ της.

Σοκ και αντιδράσεις για την αστυνομική βία που αντιμετώπισε η διάσημη σοπράνο Pretty Yende στο αεροδρόμιο του Παρισιού


“Αυτή τη στιγμή έχω στο σώμα μου ένα σπιράλ, που δεν μου επιτρέπει να κάνω παιδί και οι επιτηρητές μου δεν με αφήνουν να πάω στο γιατρό και να το βγάλω,” δήλωσε η Spears κατά τη διάρκεια της ακρόασης. “Θέλω να μπορώ να παντρευτώ και να κάνω μωρό”. Επίσης, εξήγησε ότι υπό την παρούσα συμφωνία δεν της επιτρέπεται να δει τους φίλους της, να πάει μια βόλτα με το αυτοκίνητο με το αγόρι της, να μεγαλώσει την οικογένειά της και να παντρευτεί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)


“Μου αξίζει να έχω ζωή. Σε όλη μου τη ζωή δούλευα. Μου αξίζει να κάνω ένα διάλειμμα δύο-τριών χρόνων και να κάνω αυτό που χρειάζομαι,” είπε, ενώ σημείωσε ότι είχε πολλά περισσότερα να πει, αλλά γνωρίζει πως η ομάδα της θα την επιπλήξει μετά από αυτές τις δηλώσεις. “Νιώθω φυλακισμένη, ένιωσα σαν να με έχουν παρατήσει και είμαι μόνη. Μου αξίζει να έχω τα ίδια δικαιώματα με οποιονδήποτε άλλο , κάνοντας ένα παιδί και οικογένεια”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)


Αν και η Britney ζήτησε οι fans να γνωρίζουν ότι συνέβη στην δίκη, ένας εκπρόσωπός της ζήτησε να σφραγιστεί το σχέδιο φροντίδας της, το οποίο θα περιελάμβανε ιατρικό ιστορικό και τις αξιολογήσεις της ψυχικής της υγείας. Ο δικαστής της υπόθεσης πρόσθεσε πως η Spears υπήρξε γενναία που μοιράστηκε την ιστορία της και την διαβεβαίωσε πως το νομικό σύστημα θα συνεργαστεί τόσο με την ίδια, όσο και με την νομική της ομάδα.

“Έχω πει στον κόσμο ότι είμαι ευτυχισμένη και όλα είναι εντάξει,”είπε. “Είμαι τραυματισμένη ψυχικά, δεν είμαι ευτυχισμένη, δεν μπορώ να κοιμηθώ”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)


Η νομική ομάδα της Britney επέμεινε πως η συγκεκριμένη ακρόαση ήταν μια ευκαιρία για να ακουστούν οι επιθυμίες της δημόσια, και ότι τα επόμενα βήματα, που περιλαμβάνουν το αίτημα της για αλλαγές στο πρόγραμμα θεραπείας της και στο σχέδιο υγείας που δημιουργήθηκε για την ίδια, θα βοηθήσουν την Spears να ξανακερδίσει τον έλεγχο της ζωής της.

The post Η Britney Spears μίλησε για πρώτη φορά ενώπιον του δικαστηρίου και πρέπει επιτέλους να ακουστεί appeared first on Instyle GR.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Σου αρέσει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, για αυτό στο διάλειμμα απολαμβάνεις ένα θρεπτικό snack!

Next Article

Η φωτογραφία της Meghan και του Harry που έχει κρατήσει η βασίλισσα Ελισάβετ στο Buckingham

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: