24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Η Kim Kardashian απάντησε στον Kanye West με τον πιο σωστό τρόπο

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Η Kim Kardashian έσπασε τη σιωπή της σχετικά με τον πρώην σύζυγό της. Ο Kanye West έκανε μια ανάρτηση που ξεχείλιζε από θυμό. Δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ένα στιγμιότυπο από το πρόσφατο βίντεο της κόρης του, North στο TikTok. “Είναι η πρώτη μου φορά που παίρνω διαζύγιο. Θέλω λοιπόν να μάθω τι ακριβώς πρέπει να κάνω τώρα που το παιδί μου είναι στο TikTok χωρίς τη συγκατάθεσή μου;” έγραψε με κεφαλαία γράμματα. Περιττό να πούμε ότι έφερε τα πάνω κάτω με αυτήν τη δήλωσή του.

Η Kim Kardashian δεν άργησε να απαντήσει και μια ώρα μετά τη δημοσίευση του Kanye, μοιράστηκε το δικό της statement.

Μολονότι τόσους μήνες δεν είχε αντιδράσει στα εξωφρενικά σχόλια του πρώην συντρόφου της, αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να δώσει ένα τέλος σε αυτήν την τοξική σχέση. “Οι διαρκείς επιθέσεις του Kanye προς το πρόσωπό μου, τόσο σε συνεντεύξεις του όσο και στα social media, είναι πιο επιβλαβείς από οποιοδήποτε TikTok της North” ξεκίνησε λέγοντας η 41χρονη μητέρα. “Ως γονιός οφείλω να φροντίζω τα παιδιά μας. Κάνω το καλύτερο που μπορώ στο να προστατέψω την κόρη μας, ενώ ταυτόχρονα της αφήνω το περιθώριο να εκφράσει τη δημιουργικότητα της με τον τρόπο που επιθυμεί. Την κάνει χαρούμενη και όλα πραγματοποιούνται υπό την επίβλεψη ενός ενήλικα” πρόσθεσε.

“Το διαζύγιο είναι έτσι και αλλιώς πολύ δύσκολο για τα παιδιά μας. Η εμμονή του Kanye στο να ελέγχει και να παραποιεί αρνητικά κάθε κατάσταση σε δημόσιο επίπεδο, απλά προκαλεί περισσότερο πόνο σε όλους μας. Από το ξεκίνημα, δεν ήθελα τίποτα άλλο πέρα από το να έχουμε μια υγιή σχέση. Αυτό είναι το καλύτερο για τα παιδιά μας και με ξαφνιάζει που ο Kanye συνεχίζει να το κάνει αδύνατο με κάθε πιθανό τρόπο” είπε χαρακτηριστικά.

“Εύχομαι από εδώ και πέρα να διαχειριζόμαστε ιδιαιτέρως όλα τα ζητήματα σχετικά με τα παιδιά μας. Ελπίζω επίσης να απαντήσει επιτέλους στον τρίτο δικηγόρο που έχει αποκτήσει μέσα σε έναν χρόνο, ώστε να λύσουμε τα θέματα ειρηνικά” ολοκλήρωσε η Kim Kardashian.

The post Η Kim Kardashian απάντησε στον Kanye West με τον πιο σωστό τρόπο appeared first on InStyle.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Η σύντροφος του Ronaldo σπάει τη σιωπή της και κάνει reality για τον έρωτά της με τον ποδοσφαιριστή

Next Article

Φάρμα: H Αγγελική Ηλιάδη μιλάει πρώτη φορά για τον θάνατο του πατέρα της

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: