24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Η Mariah Carey φιγουράρει τις πιο τέλειες φυσικές μπούκλες (κι όχι μόνη)!

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Όμορφες οικογενειακές στιγμές μοιράστηκε με τους 10 εκατομμύρια ακολούθους της η τραγουδίστρια, λίγες μέρες μετά τα 53α γενέθλιά της. Όπως θα δείτε σ’ αυτές και στην τρίτη κατά σειρά οι υπέροχες μπούκλες της διάσημης περσόνας κομποζάρουν δίπλα σ’ αυτές των δύο παιδιών της.

Πρόκειται για μια καταπληκτική περσόνα, μια αυτοαποκαλούμενη diva της μουσικής σκηνής, που κυκλοφορεί με χρυσή τουαλέτα και τακούνια στο χιόνι. Μάλιστα, λέγεται ότι παλιότερα χώρισε με ένα billionaire σύντροφό της, επειδή αγόραζε εξωτικά λουλούδια αξίας 100 χιλιάδων δολαρίων, κάθε μήνα…

Όπως καταλαβαίνεται δεν μιλάμε για μια απλή γυναίκα, γι’ αυτό όμως είναι τόσο αυθεντική η απλή της εμφάνιση με τις φυσικές της μπούκλες, μαύρη μπλούζα και παρεό, βράδυ στην παραλία με την οικογένεια της. Φοράει και πολλά διαμαντένια βραχιόλια, αλλά τι θα ήταν η Carey χωρίς αυτά;

Ας εστιάσουμε λίγο ακόμα στη σειρά φωτογραφίων που μοιράστηκε με την λεζάντα “Στιγμές bonfire!” (“Bonfire moments!”). Εκτός από τις υπέροχες μπούκλες της, προσέξτε πόσο ταιριάζουν τα μαλλιά της με αυτά των 10-χρονων διδύμων παιδιών της, Moroccan και Monroe, που χαμογελούν δειλά στην κάμερα.

Από εμάς είναι ναι, αυτή η ανεπιτήδευτη εμφάνιση και η γλυκιά στιγμή με τον σύντροφο και τα παιδιά της. Χρόνια πολλά Mariah!

The post Η Mariah Carey φιγουράρει τις πιο τέλειες φυσικές μπούκλες (κι όχι μόνη)! appeared first on InStyle.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Μια νύχτα του Αυγούστου… επιστρέφει το Νησί 2

Next Article

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Δεν θεωρώ ότι βοηθάει την καριέρα μου κάτι τέτοιο»

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: