24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα άνω του διπλασιασμού

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Δεν είναι για πολλά-πολλά το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα (δεν είναι για τίποτα, δηλαδή), οπότε το Match Money θα ασχοληθεί ξανά με τη “διαβολοβδομάδα” της EuroLeague και τα δύο από τα τέσσερα σημερινά ματς.

Στο Ζενίτ – Μπάγερν (20:00 Novasports 5 HD, Live από το SPORT24) είναι δεδομένο ότι έχουμε διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Διαφορά ποιότητας που διογκώνεται από τις σημαντικές απουσίες που θα έχει και στο σημερινό παιχνίδι η γερμανική ομάδα. Η Ζενίτ έβγαλε ένα σκληρό πρόγραμμα τριών εκτός έδρας παιχνιδιών στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, νίκησε Ζαλγκίρις και Ούνικς, έχασε φυσιολογικά από την ΤΣΣΚΑ. Στο πρώτο φετινό εντός έδρας της η ομάδα του Πασκουάλ θέλει να επιβεβαιώσει ότι όντως είναι ομάδα 8άδας. Στο 1,50 ο άσος της με -2,5.

Την Τρίτη είχαμε μιλήσει για το Άλμπα – Φενέρ και είχαμε τονίσει ότι η Άλμπα είναι η χειρότερη ομάδα της EuroLeague . Δεν άλλαξε κάτι στην άποψη του Match Money, παρά τη νίκη των Γερμανών, επιβεβαιώθηκε όμως ότι οι Τούρκοι έχουν σοβαρότατα προβλήματα και ο Τζόρτζεβιτς είναι με το καλημέρα σε πίεση. Η Ούνικς πήρε boost από την ανατροπή κόντρα στην Μπάγερν και τη μεγάλη της νίκη και μπορεί να κοντράρει την κάκιστη Φενέρ πολύ περισσότερο απ’ όσο πιστεύουν οι μπουκ (20:45 Novasports Start, Live από το SPORT24). Το διπλό της με +9,5 παίζεται στο 1,55.


ΠΡΟΤΑΣΗ
20:00 Ζενίτ – Μπάγερν: 1 με -2,5 (1,50)
20:45 Φενέρμπαχτσε – Ούνικς: 2 με +9,5 (1,55)

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ρονάλντο: Η κορυφαία Bugatti αξίας 10 εκατ. ευρώ σύντομα στα χέρια του Πορτογάλου

Next Article

ΝΒΑ: Έκαναν «πάρτι» οι Μάβερικς, στο «ρελαντί» και οι Σανς

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: