24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Η Βιγιαρεάλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Οριέ

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Η Βιγιαρεάλ είναι και επίσημα από την Δευτέρα (4/10) ο νέος ποδοσφαιρικός σταθμός στην καριέρα του Σερζ Οριέ. Ο 28χρονος Ιβοριανός δεξιός μπακ είχε έρθει σε συμφωνία με την Τότεναμ τον περασμένο Αύγουστο για τη λήξη της συνεργασίας τους και αναζητούσε ομάδα, με την κάτοχο του Europa League να έρχεται σε συμφωνία μαζί του για να συναντήσει ξανά τον Ουνάι Έμερι τον οποίο είχε ως προπονητή στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Η διοίκηση του κίτρινου υποβρυχίου έκανε γνωστό πως η συμφωνία της με τον Οριέ είναι για συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους και ότι αμφότερες οι πλευρές έχουν δικαίωμα επέκταση της συνεργασίας τους για άλλα δύο χρόνια.

“Αφότου πέρασε ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιό του, ο Οριέ θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Ακτής Ελεφαντοστού για τα ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με το Μαλάουι (8 και 11 Οκτωβρίου) και κατόπιν θα επιστρέψει στην Ισπανία μετά από τις διεθνείς υποχρεώσεις του για να παρουσιαστεί επίσημα ως νέος παίκτης της ομάδας”, αναφέρει η Βιγιαρεάλ στη σχετική ανακοίνωσή της.

Όσο για την επόμενη ημέρα του Οριέ, ο αρχηγός των “ελεφάντων” αναμένεται να συναγωνιστεί με τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Τότεναμ, Χουάν Φόιτ, για το δεξί άκρο της άμυνας της ισπανικής ομάδας



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Παρουσία Ελλήνων τεχνικών και αθλητών στα σεμινάρια της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στίβου

Next Article

Την Τρίτη (05/10) η κλήρωση της Super League 2

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: