24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Ιδέες για καλοκαιρινά δώρα από την Lapin House… για μικρούς και μεγάλους!

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Η ομάδα της Lapin House εμπνέεται από την ηλιόλουστη Ελλάδα και μετατρέπει τα αγαπημένα μας καταστήματα και το lapinkids.com στον απόλυτο προορισμό για τις καλοκαιρινές μας αγορές.

Με μια επίσκεψη σε οποιοδήποτε κατάστημα Lapin House ή με ένα κλικ στο lapinkids.com θα ταξιδέψετε στον καλοκαιρινό κόσμο ενός παιδιού! Τα ρούχα έχουν fun διάθεση: χιλιάδες χρώματα, καλοκαιρινά print, Tie Dye υφάσματα και ιδιαίτερα εμπριμέ με αστερίες, γυαλιστερά κοχύλια, εξωτικά λουλούδια, πολύχρωμα παπάκια, χρυσόψαρα, φλαμίνγκο και άλλα πολλά.

Όλα αυτά κυριαρχούν στις φετινές συλλογές, των αγαπημένων μας καλοκαιρινών brands: Vilebrequin, DKNY, Billieblush, Lapin House, MC2 St. Barth, Polo Ralph Lauren, Karl Lagerfeld, Hugo Boss, Dsquared2 και πολλών ακόμα.

 

Θα βρείτε ακόμη και αξεσουάρ, που θα συνοδεύσουν τους μικρούς μας φίλους στις βουτιές τους. Εντυπωσιακές πετσέτες, σαγιονάρες, καφτάνια αλλά και καπέλα ιδανικά για τον ζεστό ήλιο του καλοκαιριού. Μην ξεχάσετε να αναζητήσετε και το πιο καλοκαιρινό brand, που δεν είναι άλλο από το SunnyLife.

Το brand από τη μακρινή Αυστραλία, αποτελεί ορόσημο του καλοκαιριού. Διαθέτει φουσκωτές μπάλες σε σχήμα καρπουζιού, σαμπρέλες με ουρά γοργόνας, νεροπίστολα σε σχήμα καρχαρία, αδιάβροχες φωτογραφικές κάμερες για υποβρύχιες λήψεις, παιχνίδια για την παραλία και πολλά άλλα που θα σας ενθουσιάσουν.

Για τους μικρούς μας φίλους επίσης θα βρείτε και την καλοκαιρινή συλλογή παιχνιδιών, από το αγαπημένο brand Imaginarium. Ανακαλύψτε παιχνίδια για να χτίσετε τα πιο εντυπωσιακά κάστρα στην άμμο, φουσκωτό τέρμα ή ρακέτες για εκείνους που αγαπούν τα σπορ αλλά και σετ με χάντρες ή με είδη ζωγραφικής γι’ αυτούς που θέλουν να αυξήσουν τη δημιουργικότητα τους.

Επισκεφτείτε κι εσείς το lapinkids.com ή το αγαπημένο σας Lapin House κατάστημα και ταξιδέψτε σε στιγμές καλοκαιρινής ανεμελιάς

Tips you will love:
    1. Ανακαλύψτε τα πιο όμορφα μαγιό σε mini-me σχέδια για όλη την οικογένεια με ένα κλικ στο lapinkids.com από το απόλυτο brand των μαγιό, τη Vilebrequin
    2. Κάντε ένα δώρο και στον εαυτό σας, αγοράζοντας μία υπέροχη mini-bag από τη μεγάλη συλλογή της MC2St.Barth

The post Ιδέες για καλοκαιρινά δώρα από την Lapin House… για μικρούς και μεγάλους! appeared first on Instyle GR.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Μπραντ Πιτ και Τζορτζ Κλούνεϊ ξανά μαζί σε ταινία!

Next Article

Το σχόλιο του Σωτήρη Κοντιζά στην κοινή φωτογραφία της Χρύσας Μιχαλοπούλου με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: