24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Ινιέστα: «Θα ήθελα να με καλέσει στο Μπομπονέρα ο Ρικέλμε»

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

 

Ο Ισπανός μέσος, σε δηλώσεις του, τόνισε πως περιμένει πρόσκληση από τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα για να βιώσει την ατμόσφαιρα του γηπέδου στο Μπουένος Άιρες.

Ο Αντρές Ινιέστα μίλησε στο “TyC Sports” και τόνισε πως περιμένει πρόσκληση από τον Χουάν Ραμόν Ρικέλμε για να βιώσει από κοντά την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της Μπόκα Τζούνιορς στο “Μπομπονέρα”.

Αρχικά, ο Ισπανός μέσος τόνισε: «Θα ήθελα ο Ρικέλμε να με καλέσει στο Μπομπονέρα. Από ό,τι έχω ακούσει και μου έχουν πει, η ατμόσφαιρα είναι εντυπωσιακή. Μου αρέσει το αργεντίνικο ποδόσφαιρο» και πρόσθεσε πως: «Με τον Ρικέλμε ανταλλάξαμε μηνύματα. Έχουμε διατηρήσει αυτή την επαφή. Ήταν ιδιαίτερο να είμαι μαζί του στα αποδυτήρια και να τον βλέπω να προπονείται και να παίζει».

Εν συνεχεία, ανέφερε τους παίκτες που ευχαριστιόταν να συνεργάζεται στην Μπαρτσελόνα: «Οι πέντε παίκτες με τους οποίους μου άρεσε περισσότερο να παίζω σε ένα γήπεδο ήταν ο Τσάβι, ο Νεϊμάρ, ο Ετό, ο Μπουσκέτς και ο Ρομάν».

Τέλος, για τον παίκτη που αποτέλεσε παράδειγμα για τον ίδιο στην καριέρα του, είπε: «Το είδωλό μου ήταν ο Πάμπλο Αϊμάρ. Από τότε που τον είδα να παίζει στην Ισπανία. Για όσους από εμάς αγαπάμε το ποδόσφαιρο, ήταν πάντα ιδιαίτερο να τον παρακολουθούμε να αγωνίζεται. Πάντα μου άρεσαν οι Αργεντινοί ποδοσφαιριστές. Θα ήθελα να επισκεφτώ τα γήπεδα της Αργεντινής».



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Μπακς – Χοκς 123-115: Αντετοκούνμπο και Χόλιντεϊ οργίασαν για να μείνει το Μιλγουόκι αήττητο

Next Article

Ιντάλγκο: «Είμαι χαμογελαστός άνθρωπος, έτσι μεγάλωσα» (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: