24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Ιωάννινα: Την Τρίτη στον Εισαγγελέα η 55χρονη που σκότωσε τον σύντροφό της

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Ιωάννινα: Την Τρίτη στον Εισαγγελέα η 55χρονη που σκότωσε τον σύντροφό της

Την Τρίτη θα απολογηθεί η 55χρονη που σκότωσε την περασμένη Πέμπτη τον σύντροφό της μέσα στο σπίτι που διέμεναν, στα Σεισμόπληκτα Ιωαννίνων.

Το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς η 55χρονη οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο και παραβάσεων της νομοθεσίας περί όπλων. Ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί και με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα της δόθηκε, όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα epiruspost.gr. Έτσι θα επανέλθει αφού στο ενδιάμεσο το δικαστήριο της διορίσει δικηγόρο.

Η αποκάλυψη του φονικού

Η δολοφονία αποκαλύφθηκε μετά την νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής καθώς νωρίτερα η μία και μοναδική μαχαιριά που έφερε το θύμα, στο ύψος της καρδιάς δεν είχε γίνει αντιληπτή ούτε από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σπίτι του ζευγαριού, ούτε από τους γιατρούς στο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε για την ανθρωποκτονία το μεσημέρι της Παρασκευής. Μέχρι και εκείνη την ώρα τα διαθέσιμα στοιχεία έκαναν λόγο για αιφνίδιο θάνατο.

Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο διαμέρισμα δεν βρήκαν ίχνος αίματος. Ερευνώντας την υπόθεση οδηγήθηκαν στην 55χρονη η οποία είχε κάνει την κλήση στο ΕΚΑΒ. Η γυναίκα ομολόγησε την πράξη της και παρέδωσε στους αστυνομικούς το μαχαίρι που είχε χρησιμοποιήσει.

Στα Σεισμόπληκτα οι επαφές του ζευγαριού με την γειτονιά φαίνεται ότι ήταν ελάχιστες. Συχνά ωστόσο οι γείτονες ήταν μάρτυρες των φωνών και των καβγάδων του ζευγαριού.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος: Μαζί θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της εποχής

Next Article

Κατανομή κρουσμάτων 01/01: Πού εντοπίζονται

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: