24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

ΗΠΑ: Ένταλμα σύλληψης από το FBI για τον 23χρονο αρραβωνιαστικό της Γκάμπι Πετίτο

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Youtube FOX 13 Tampa Bay

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 22χρονης Γκάμπι Πετίτο, η υπόθεση της οποίας έχει συγκλονίσει τις ΗΠΑ και ολόκληρο τον πλανήτη. Το FBI εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον 23χρονο αρραβωνιαστικό της, Μπράιαν Λόντρι, ο οποίος αναζητείται εδώ και μέρες.

Συγκεκριμένα, το ένταλμα σύλληψης του FBI εκδόθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου και αφορά την παράνομη χρήση πιστωτικής κάρτας που ανήκε στην Γκάμπι Πετίτο. Ο Μπράιαν Λόντρι «αναζητείται για χρήση μη εξουσιοδοτημένης συσκευής πρόσβασης» που σχετίζεται με τις δραστηριότητές του μεταξύ 30 Αυγούστου και 1ης Σεπτεμβρίου, δηλαδή μετά την ανθρωποκτονία της 22χρονης αρραβωνιαστικιάς του.

{https://twitter.com/FBIDenver/status/1441155529393389568}

«Προτρέπουμε άτομα που γνωρίζουν τον ρόλο του κ. Λόντρι σε αυτό το θέμα ή την τρέχουσα τοποθεσία του να επικοινωνήσουν με το FBI» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του FBI στο Ντένβερ που κυκλοφόρησε σήμερα.

Η τελευταία φορά που εθεάθη ζωντανή η Γκάμπι Πετίτο ήταν στις 27 Αυγούστου όταν ένα ζευγάρι την είδε σε εστιατόριο του Γουαϊόμινγκ. Ο 23χρονος αρραβωνιαστικός της, Μπράιαν Λόντρι, δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τις 14 Σεπτεμβρίου που έφυγε από το σπίτι της οικογένειάς του στο Νορθ Πορτ στη Φλόριντα.

{https://twitter.com/BBCWorld/status/1441202254485229569}

Ο Λόντρι έφυγε λέγοντας ότι σχεδιάζει να ταξιδέψει μόνος του στην περιοχή του κοντινού Καταφυγίου Κάρλτον, ενώ είχε αρνηθεί να συνεργαστεί με τις αρχές στην υπόθεση εξαφάνισης της αρραβωνιαστικιάς του, πριν χαθούν τα ίχνη του.

«Όπως αντιλαμβάνομαι το ένταλμα σύλληψης για τον Μπράιαν σχετίζεται με κινήσεις που έκανε μετά τον θάνατο της Γκάμπι Πετίτο και όχι με το ακριβές έγκλημα. Το FBI επικεντρώνεται στον εντοπισμό του Μπράιαν και όταν αυτό συμβεί θα αποκαλυφθούν οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης δίωξης» ανέφερε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος της οικογένειας του Λόντρι, μιλώντας στο FOX News.

{https://twitter.com/nytimes/status/1441205797145378824}

Όσον αφορά την εξαφάνιση της Γκαμπριέλ Πετίτο, η 22χρονη είχε φύγει τον Ιούλιο μαζί με τον 23χρονο αρραβωνιαστικό της και θα έκαναν ένα road trip. Το ζευγάρι ξεκίνησε με βανάκι από τη Νέα Υόρκη και υποτίθεται ότι σε διάρκεια τεσσάρων μηνών θα έκαναν 4 σταθμούς.

O 23χρονος Μπράιαν Λόντρι επέστρεψε μόνος του την 1η Σεπτεμβρίου στο σπίτι τους στη Φλόριντα. Η οικογένεια της 22χρονης Γκαμπριέλ Πετίτο ενημέρωσε τις αρχές για την εξαφάνισή της στις 11 Σεπτεμβρίου, σημειώνοντας ότι δεν έχει νέα της από τα τέλη Αυγούστου.

Το FBI την προηγούμενη Τρίτη επιβεβαίωσε ότι τα λείψανα που είχαν εντοπιστεί στο εθνικό πάρκο Grand Teton ανήκαν στην 22χρονη Γκάμπι Πετίτο και ότι η κοπέλα είχε πέσει θύμα δολοφονίας. Οι Αρχές χαρακτήρισαν τον Μπράιαν Λάντρι, ο οποίος εξακολουθεί να αγνοείται, ως «άτομο ενδιαφέροντος» και έκαναν έρευνες στο σπίτι του στη Φλόριντα.

Το ζευγάρι μοιραζόταν συχνά στο Instagram και το YouTube στιγμιότυπα από το ταξίδι τους. Όμως, η αστυνομία του Μόαμπ (μικρή πόλη της Γιούτα) έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο όπου η 22χρονη Γκαμπριέλ Πετίτο εμφανίζεται να κλαίει, μέσα σε ένα αυτοκίνητο, αφότου η αστυνομία επενέβη έπειτα από καυγά μεταξύ τους.

{https://www.youtube.com/watch?v=fCGsW41aQEw}



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Γωγώ Γαρυφάλλου: Έπεσε νταλίκα πάνω στη μητέρα μου και την πέταξε στο απέναντι ρεύμα

Next Article

Προσλήψεις 5 ατόμων στο Δήμο Παύλου Μελά

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: