24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Irina Shayk: Η σπάνια δήλωση σχετικά με τον Bradley Cooper

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Η σχέση της Irina Shayk με τον Bradley Cooper διήρκησε τέσσερα χρόνια και ήταν ιδιαίτερα πολυσυζητημένη. Μολονότι δεν παντρεύτηκαν ποτέ, απέκτησαν μαζί ένα παιδί, τη Lea de Seine Shayk Cooper. Το πρώην ζευγάρι σταμάτησε να είναι μαζί οριστικά το 2019, όμως οι δρόμοι τους δεν χωρίστηκαν. Οι δυο γονείς αποτελούν ένα εξαιρετικό παράδειγμα co-parenting και λένε μόνο τα καλύτερα ο ένας για τον άλλον.

Elsa Hosk: Η γλυκιά φωτογραφία με την κόρη της

Σε μια συνέντευξή της, η 35χρονη καλλονή έκανε ορισμένες δηλώσεις για τον διάσημο ηθοποιό και πατέρα του παιδιού της. Μίλησε για τον αμοιβαίο σεβασμό που υπάρχει ανάμεσά τους, καθώς και για το πόσο αφοσιωμένος είναι στον ρόλο του ως γονέας. “Ποτέ δεν κατάλαβα τον όρο συνεπιμέλεια. Όταν είμαι με την κόρη μου, είμαι 100% μαμά, όταν είναι με τον μπαμπά της, αυτός είναι 100% πατέρας”, αποκάλυψε. “Η Lea κάποτε είχε πάει ταξίδι μαζί του για περίπου δύο εβδομάδες. Δεν τους πήρα ούτε ένα τηλέφωνο” πρόσθεσε.

Το over the mask φιλί των “Bennifer” στο Met Gala που σχολιάστηκε

“Ο πατέρας της κι εγώ είμαστε πολύ αυστηροί. Όταν τελειώνει το φαγητό της, σηκώνεται από το τραπέζι της, παίρνει το πιάτο της, λέει ευχαριστώ. Χωρίς σε παρακαλώ και ευχαριστώ δεν παίρνει τίποτα” συνέχισε. “Είναι δύσκολο γιατί έχει τόσο πολλά παιχνίδια. Εγώ είχα μία κούκλα, κι ακόμη την έχω. Ξανθιά με μπλε μάτια, μεγάλη ρωσική κούκλα. Η γιαγιά μου της έφτιαχνε ρούχα. Πάντα εξηγώ στη μικρή ότι κοίταξε, αυτή είναι η κούκλα μου. Είχα μόνο μία. Ή μερικές φορές της λέω έχεις αυτό το γλυκόεγώ έτρωγα γλυκά μόνο τα Χριστούγεννα” ολοκλήρωσε λέγοντας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μας σύστησε τον γιο του με μια τρυφερή φωτογραφία

The post Irina Shayk: Η σπάνια δήλωση σχετικά με τον Bradley Cooper appeared first on Instyle GR.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Εβδομαδιαίες Αισθηματικές προβλέψεις 20/09 έως 26/09: Δρόμοι του έρωτα, μ’ εμπόδια γεμάτοι!

Next Article

Η άφιξη της Monica Bellucci στην Ελλάδα για τις συναυλίες της στο Ηρώδειο

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: