24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Ιταλία (38η αγωνιστική): Στην Φλωρεντία και στο Μπέργκαμο το ενδιαφέρον

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η τελευταία αγωνιστική της Σέριε Α, με παιχνίδια που μπορεί να κρίνουν τόσο την παραμονή όσο και την έξοδο στην Ευρώπη. 

H τελευταία αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος συνεχίζεται σήμερα, αφού είναι «σπασμένη» σε τρία πιάτα. Χθες, η Ρόμα επικράτησε εκτός έδρας του Τορίνο με 3-0 και εξασφάλισε την έξοδο της στο Γιουρόπα Λιγκ. Το πρόγραμμα, συνεχίζεται με τέσσερις κρίσιμες αναμετρήσεις.

Στις 18:15, η Τζένοα φιλοξενεί την Μπολόνια. Το παιχνίδι αυτό δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού οι γηπεδούχοι έχουν ήδη υποβιβαστεί στην δεύτερη κατηγορία. Από την άλλη, η Μπολόνια βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας χωρίς ωστόσο να προλαβαίνει το τρένο της Ευρώπης.

Στις 21:45, η Αταλάντα φιλοξενεί την Έμπολι. Η ομάδα του Γκασπερίνι, θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από την Φιορεντίνα (φιλοξενεί την Γιουβέντους» για να τερματίσει στην 7η θέση και να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Από την άλλη, η Έμπολι δεν έχει κάποιο ενδιαφέρον, αλλά θέλει την νίκη για το γόητρο και για να τερματίσει όσο το δυνατόν σε υψηλότερη θέση.

Την ίδια ώρα, στην Ρώμη, η Λάτσιο αντιμετωπίζει την Βερόνα. Οι γηπεδούχοι, έχουν ήδη προκριθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ανεξαρτήτως το τι θα κάνουν σήμερα. Από την άλλη, η Βερόνα κατάφερε να σώσει από… νωρίς την κατηγορία και είναι και εκείνη αδιάφορη στο αποψινό παιχνίδι.

Το τελευταίο παιχνίδι της ημέρας – και το πιο σημαντικό – είναι αυτό που διεξάγεται στην Φλωρεντία, με την Φιορεντίνα ν’ αντιμετωπίζει την Γιουβέντους. Το παιχνίδι έχει ενδιαφέρον μόνο για τους γηπεδούχους, οι οποίοι θέλουν ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Αταλάντα για να τερματίσουν στην έβδομη θέση. Η «Μεγάλη Κυρία» έχει σφραγίσει ήδη το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2022/2023.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 38ης αγωνιστικής

Παρασκευή 20 Μαΐου

21:45 Τορίνο – Ρόμα 0-3

Σάββατο 21 Μαΐου

18:15 Τζένοα – Μπολόνια

21:45 Αταλάντα – Έμπολι

21:45 Λάτσιο – Βερόνα

21:45 Φιορεντίνα – Γιουβέντους

Κυριακή 22 Μαΐου

13:30 Σπέτσια – Νάπολι

19:00 Ίντερ – Σαμπντόρια

19:00 Σασουόλο – Μίλαν

22:00 Βενέτσια – Κάλιαρι

22:00 Σαλερνιτάνα – Ουντινέζε

Το άρθρο Ιταλία (38η αγωνιστική): Στην Φλωρεντία και στο Μπέργκαμο το ενδιαφέρον εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

NBA, Λούκα Ντόντσιτς: Η 42αρα του στο Game 2 με τους Γουόριορς που πήγε στράφι

Next Article

«Κράτησαν» την… έδρα τους οι Γουόριορς

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: