24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Jane Fonda κατά Jennifer Lopez: “Δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη”

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Η Jane Fonda θυμάται μία κινηματογραφική στιγμή που είχε με την Jennifer Lopez που την άφησε σημαδεμένη, κάτι για το οποίο η Λατίνα σουπερστάρ δεν απολογήθηκε ποτέ.

Οι δύο σταρ είχαν συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία Monster-In-Law το 2005. Καλεσμένη στο The Drew Barrymore Show, η Fonda αναφέρθηκε στη στιγμή που η ίδια και η Jennifer Lopez ανταλλάσσουν χαστούκια στην ταινία, αποκαλύπτοντας ότι ένα από τα χαστούκια της Lopez της άφησε ένα κόψιμο πάνω από το μάτι.

Όταν η Drew Barrymore αναφέρθηκε στη ρομαντική κωμωδία, η 85χρονη Fonda σημείωσε: “Αυτό που έρχεται πρώτο στο μυαλό μου είναι ότι έχουμε μια σκηνή με χαστούκια. Τη χαστουκίζω, με χαστουκίζει… Λοιπόν, η Jennifer -όπως ταιριάζει στην Jennifer- είχε αυτό το τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι. Και έτσι, όταν με χαστούκισε μια από τις φορές, μου άνοιξε στο μάτι, στο φρύδι.” Η σταρ υποστήριξε στη συνέχεια: “Δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη.”

Στην ταινία, η Fonda υποδύθηκε τη Viola Fields, η οποία σχεδίαζε να εμποδίσει τον γιο της (Michael Vartan) να παντρευτεί τον Charlie Cantilini (Lopez). Η εμβληματική σκηνή με τα χαστούκια ξεκινάει αφού η Fields εμφανίζεται το πρωί του γάμου φορώντας ένα λευκό φόρεμα της. Στη συνέχεια μετατρέπεται σε καυγά μεταξύ των γυναικών καθώς ανταλλάσσουν χτυπήματα.

Σε κάποιο σημείο, ο χαρακτήρας της Fonda λέει: “Δεν πας και χαστουκίζεις κάποιον και μετά ζητάς συγγνώμη, βρες λίγο θάρρος”

Η Lopez, πάντως, είχε μια διαφορετική ανάμνηση της σκηνής όταν την ανέλυσε σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο κανάλι της στο YouTube το 2019, λέγοντας ότι ήταν “ταπεινωμένη”, προσθέτοντας: “Ήμουν σαν… τόσο λυπημένη”

Βλέποντας την ταινία σε ένα iPad, η Λόπεζ θυμόταν ότι ήταν “μία από τις πιο διασκεδαστικές σκηνές που έχω κάνει ποτέ.” “Πραγματικά το πήγε πολύ καλά, το ίδιο και εγώ, και μετά τη χτύπησα κατά λάθος στο μάτι – ακριβώς εκεί – ουτς“, είπε η Lopez.

“Μιλήσαμε για το πώς θα το κάναμε αυτό ξανά και ξανά. Φοβόμουν τόσο πολύ να χτυπήσω την Jane Fonda στο πρόσωπο ή να την πληγώσω με οποιονδήποτε τρόπο”, είπε η τραγουδίστρια και ηθοποιός. “Ήταν τόσο θαρραλέα και [είπε] κάτι σαν, Απλά χτύπα με, μην ανησυχείς γι’ αυτό.”

Η Lopez θυμάται ότι είπε: “Δεν θέλω να σε πληγώσω“, και μετά “το επόμενο πράγμα που ξέρεις είναι ότι [η Fonda] πραγματικά πήγε για ένα από αυτά τα χαστούκια”.

Η σκηνή πήρε τη δική της ζωή“, πρόσθεσε. “Θυμάμαι μόνο ότι μετά η Jane είχε μια φουσκάλα αίματος ακριβώς στο πάνω μέρος του ματιού της. Το νύχι μου μπήκε μέσα στο μάτι της… Δεν την ένοιαζε. Είναι τόσο γκανγκστερική σκύλα. Απλά την αγαπώ”

The post Jane Fonda κατά Jennifer Lopez: “Δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη” appeared first on InStyle.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Σόμμερ: Η πιο τρυφερή εικόνα: Απαθανατίζει τη γυναίκα του να θηλάζει την κόρη τους στην πισίνα

Next Article

My Style Rocks, Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Όποτε βλέπω κρινολίνο ανατριχιάζω, γυναίκες καίγονταν ζωντανές»

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: