24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Jane Fonda: Το επικό δώρο στην Drew Barrymore – “Ειδικά για εσένα”

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Η Drew Barrymore σίγουρα δεν βαριέται στην εκπομπή της, καθώς κάθε καλεσμένος της προσφέρει μία ξεχωριστή στιγμή στους τηλεθεατές.

Μία ημέρα αφού ο Jerry O’Connell χόρεψε τον χορό της κοιλιάς, η Jane Fonda ήρθε να ταράξει τα νερά προσφέροντάς της ένα… σίγουρα ξεχωριστό και αρκετά πρωτότυπο δώρο στην Drew Barrymore. Βασικά, η θρυλική σταρ προσέφερε ένα σεξουαλικό βοήθημα στην παρουσιάστρια.

Η Jane Fonda ήταν καλεσμένη στο show της Drew Barrymore μαζί με την παλιά της φίλη και συμπρωταγωνίστριά της Lily Tomlin, για να προωθήσουν τη νέα τους ταινία Moving On. Ωστόσο, τα πράγματα πήραν μια μάλλον πρόστυχη τροπή όταν η Barrymore έκανε μια από τις κλασικές της ερωτήσεις “Είναι αλήθεια; Jane, χαλαρώνεις με μπάνια και διαλογισμούς. Είναι αλήθεια ότι μπορεί να εμπλέκεται και ένα παιχνίδι για ενήλικες;”

Ενώ η Fonda χρειάστηκε ένα λεπτό για να αποφασίσει πώς θα απαντήσει, η Tomlin μπήκε στο παιχνίδι για να επιβεβαιώσει: “Ω, υπάρχει” Η Fonda πρόσθεσε: “Υπάρχει το κρεβάτι μου. Υπάρχει η ντουλάπα μου. Και στο πάνω συρτάρι του κομοδίνου, θα φρικάρατε αν βλέπατε τι υπάρχει εκεί μέσα, πριν η Barrymore γονατίσει και προκαλέσει την 85χρονη ηθοποιό.

Τι είναι εκεί μέσα; Χρειάζομαι βοήθεια, Jane. Μπορείς να με βοηθήσεις;” είπε, αναφερόμενη προφανώς στις πρόσφατες αποκαλύψεις της ότι έχει “αργή λίμπιντο”, με τη Fonda να απαντά απειλητικά: “Θα το κάνω. Απλά περίμενε μέχρι να βγούμε έξω από αυτό το δωμάτιο”

Όταν η Barrymore πήγε να πάρει το μυστηριώδες κουτί που ήταν τυλιγμένο με κίτρινη κορδέλα που βρισκόταν στα πλάγια της Fonda, η σταρ την απώθησε. “Πάρε τα χέρια σου!” τη μάλωσε και όταν η Barrymore κάθισε πάλι στη θέση της η Fonda αποκάλυψε: “Ειδικά για εσένα, έχω ένα παιχνίδι ενηλίκων.”

Και πραγματικά δεν αστειευόταν. Η Barrymore άνοιξε το κουτί και έβγαλε έξω έναν δονητή, εκφράζοντας τις ευχαριστίες της στη Fonda. Σε μια ξεκαρδιστική στιγμή η Barrymore έφερε τον δονητή στο αυτί της και προσποιήθηκε ότι μιλούσε στο τηλέφωνο: “Ναι, παρακαλώ;” είπε η παρουσιάστρια στο σεξουαλικό βοήθημα.

The post Jane Fonda: Το επικό δώρο στην Drew Barrymore – “Ειδικά για εσένα” appeared first on InStyle.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Κώστας Παπαδόπουλος: Από το Survivor, στην… πολιτική – H απόφασή μου θα προκαλέσει αντιδράσεις

Next Article

Πώς να αξιοποιήσετε τα βάζα στη διακόσμηση του χώρου σας

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: