24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

…και εγένετο φως!

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Με τα ελληνικά ονόματα LYRA, GAMA, MONA και ATHENA, λανσάρεται η πρόσφατη, χειροποίητη συλλογή φωτιστικών από αλάβαστρο του οίκου “Atelier Alain Ellouz”.

Σε όλα τα νέα μοντέλα κυριαρχεί η λιτή κομψότητα, η “ευγένεια” της κατασκευής, ο εκλεπτυσμένα ποιοτικός μπρούτζινος διακόπτης τους και η ατμοσφαιρική φωταγώγηση που εκπέμπεται και ταιριάζει σε κάθε αισθαντικό χώρο, ιδιαίτερα δε στο χαλαρωτικό περιβάλλον ενός spa.

GAMA is a composition of two, differently sized inverted conical shapes-Atelier Alain Ellouz

Άκρως εντυπωσιακά τα φυσικά “νερά” που υπάρχουν στη δομή του συγκεκριμένου λίθου, γίνονται εμφανή με το άναμμα του φωτός και χαρίζουν έναν αέρα διακριτικής πολυτέλειας, αναδεικνύοντας παράλληλα και εμφατικά τις αισθητικά άψογες εμπνεύσεις της σχεδίασης.

Η λάμπα ATHENA είναι σφαιρική και παραπέμπει στην περιστροφή της γης γύρω από τον ήλιο, η LYRA διαθέτει το σχήμα ενός σύγχρονου κυλινδρικού βάζου, η GAMA αποτελεί αρμονικό συνδυασμό καμπύλων και λείων επιφανειών, η δε MONA προβάλλει ως μια ημιελλειψοειδής καλλιτεχνική δημιουργία, έτοιμη να δώσει στίγμα υψηλού γούστου στον φωτισμό του χώρου μας.

Ένας από τους σκοπούς αυτής της σειράς είναι να γνωρίσει το αλάβαστρο ως υλικό κατασκευής σε ένα ευρύτερο κοινό, αυτό δε, φαίνεται να επιτυγχάνεται.

Από τη Μαρία Αρβανιτοπούλου

The post …και εγένετο φως! appeared first on Instyle GR.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Δόμνα Κουντούρη: «Έγραψα τραγούδι για τον Γιάννη Πάριο, αλλά δεν το ήθελε, με γείωσε»

Next Article

H Ελληνίδα Mary Katrantzou συνεργάζεται με τον οίκο Bulgari και δημιουργεί ένα μοναδικό άρωμα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: