24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Κακλαμανάκης: «Σε τέτοιες στιγμές δρας με το ένστικτο»

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

 

Ο πολύπειρος σέντερ μίλησε σε εκπομπή του ΕΟΚ WebRadio για τη δύσκολη επικράτηση του Πανιωνίου στον Εύοσμο, αλλά και για τη συνέχεια της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Elite League.

Ο Πανιώνιος επικράτησε με 71-70 εκτός έδρας του Αίαντα Ευόσμου, σε αγώνα για τη 13η αγωνιστική της Elite League και ο… ήρωας των “κυανέρυθρων” στον αγώνα, Δημήτρης Κακλαμανάκης, “φιλοξενήθηκε” σε εκπομπή του ΕΟΚ WebRadio, σχολιάζοντας τη νίκη της ομάδας του, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο ήρθε το “ροζ φύλλο αγώνα”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Κακλαμανάκης:

Για το νικητήριο καλάθι που πέτυχε: «Σίγουρα εκεί δρας με το ένστικτο. Δεν υπήρχε άλλη επιλογή είναι η αλήθεια, έκανε το σουτ ο ΝτεΖόν, το οποίο μπορεί να έμπαινε και πάλι να κερδίζαμε. Ήταν ένα καλό σουτ και η μπάλα έφτασε κοντά στη στεφάνη, οπότε χρειαζόταν ίσα-ίσα ένα άγγιγμα για να μπει μέσα. Θα μπορούσε να χαθεί το σουτ και η μπάλα να φύγει μακριά και να τελειώσει το παιχνίδι. Έπρεπε να κυνηγήσω τη φάση, να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα αν χανόταν το σουτ και με λίγο τύχη κατάφερα να πετύχω αυτό το καλάθι και να κερδίσει η ομάδα».

Για το επερχόμενο (20/12) παιχνίδι με τον Ηρακλή: «Είναι ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι, με δύο πολύ ιστορικές ομάδες. Ο Ηρακλής με αρκετές προσθήκες έχει αλλάξει την εικόνα του. Το θετικό είναι ότι παίζουμε στην έδρα μας. Θεωρώ και με τον κόσμο μας αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα καταφέρουμε να κερδίσουμε».

Για τη φετινή Elite League: «Έχουμε δει όλα τα αποτελέσματα. Κι εμείς είναι πολύ λίγες οι νίκες που έχουμε πάρει εύκολα. Όλα τα ματς είναι ντέρμπι, δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι. Πρέπει σε κάθε αγώνα να είσαι συγκεντρωμένος για 40’ αν θες να πάρεις τη νίκη. Και στις πάνω και στις κάτω θέσεις βλέπουμε συνέχεια διαφοροποιήσεις. Δε μπορείς να χαλαρώσεις με τίποτα, δεν υπάρχει τέτοιο περιθώριο».

Για τη συνεργασία τους με τον κόουτς Άρη Λυκογιάννη: «Μας έχει σε πολλή εγρήγορση ο κόουτς. Έχει εστιάσει πολύ στο αμυντικό κομμάτι, πράγμα που έχει λειτουργήσει στις αγωνιστικές που είναι εκείνος με την ομάδα. Δεχόμαστε σχετικά λίγους πόντους, έχουμε καλά στάνταρ στην άμυνα. Τις μέρες που θα είμαστε εύστοχοι στην επίθεση και θα μπορούμε να σκοράρουμε, θα κερδίζουμε. Στον Εύοσμο ήμασταν κακοί επιθετικά, γι’ αυτό και δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε».

Για τον στόχο τους στο Final-4 – UNICEF Trophy: «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε δύο ματς μπροστά μας όπου πρέπει να συγκεντρωθούμε σ’ αυτά. Μόλις περάσουν αυτά, θα έχουμε τον χρόνο να προετοιμαστούμε και για το Final-4. Θέλουμε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι μπορούμε για να το διεκδικήσουμε εννοείται».

Για το ότι πέρυσι ο Πανιώνιος κόντραρε στα ίσα την ΑΕΚ στο Final-8 του Κυπέλλου: «Ήταν ένα τρομερό παιχνίδι, που είχε πάει παράταση. Η ΑΕΚ ήταν πολύ καλή πέρυσι και έκαναν μια τρομερή εμφάνιση απέναντί της. Μακάρι να κάνουμε κάτι αντίστοιχο κι εμείς φέτος».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Ο κόσμος στηρίζει πάρα πολύ και τον ευχαριστούμε πολύ γι‘ αυτό. Σίγουρα θα τον χρειαστούμε μέχρι το τέλος της χρονιάς για να πετύχουμε τους στόχους μας. Σίγουρα πρέπει να είναι μαζί μας και να μας βοηθάει».

Για την απόφασή του να πάει στον Πανιώνιο: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόφασή μου. Μ’ αρέσει πάρα πολύ, χαίρομαι που συμβάλλω με τον τρόπο μου και δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να παλέψει η ομάδα για τον στόχο της. Είμαι αρκετά χαρούμενος».//Γ.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές του Κυπέλλου Γυναικών

Next Article

Μπακς – Σπερς 132-119: Ρεκόρ καριέρας ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, “φωτιά” ο Λίλαρντ και πέντε σερί νίκες για το Μιλγουόκι

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: