24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Καλομοίρα: «Βρίσκομαι σε ένα ταξίδι αυτοθεραπείας και έχει υπάρξει αποκαλυπτικό»

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Η Καλομοίρα έκλεισε τα 40 της χρόνια και γιόρτασε αυτή την ξεχωριστή ημέρα μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα, τα τρία της παιδιά, τον σύζυγό της και τους γονείς της. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μοιράστηκε ορισμένα στιγμιότυπα από το δείπνο γενεθλίων της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης η Καλομοίρα έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο, καθώς θέλησε να κάνει έναν μικρό απολογισμό. Αρχικά ευχαρίστησε όλους τους φίλους της για τις ευχές και στη συνέχεια εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς τους ανθρώπους που την στηρίζουν και ιδιαίτερα τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη.

Αναλυτικά η 40χρονη έγραψε: «40. Ουάου. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλες τις ευχές—είμαι πραγματικά ευγνώμων. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έγινα 40. Δεν το νιώθω και ο χρόνος περνάει τόσο γρήγορα. Θέλω απλώς να πω πόσο εκτιμώ όλους εσάς που με στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια. Και στον υπέροχο σύζυγό μου και τα παιδιά μου—είστε η καρδιά μου. Φέτος βρίσκομαι σε ένα ταξίδι αυτοθεραπείας, και έχει υπάρξει αποκαλυπτικό με τρόπους που δεν περίμενα. Όταν ήμουν μικρή, είχα κάνει ένα πάρτι γενεθλίων, και ήρθε μόνο ένα άτομο. Ήταν κάτι που με πλήγωσε και για πολύ καιρό ένιωθα άβολα με το να με γιορτάζουν. Αλλά χθες, στο δείπνο, υπενθύμισα στον εαυτό μου—αξίζω να με γιορτάζουν. Όλοι μας το αξίζουμε.

Τα γενέθλια δεν είναι απλώς μια υπενθύμιση ότι μεγαλώνουμε· είναι η αντανάκλαση του ταξιδιού που έχουμε διανύσει και των όμορφων περιπετειών που μας περιμένουν. Οπότε, ας αγκαλιάσουμε τη ζωή, την εξέλιξη και όλες τις μοναδικές στιγμές που έρχονται».

The post Καλομοίρα: «Βρίσκομαι σε ένα ταξίδι αυτοθεραπείας και έχει υπάρξει αποκαλυπτικό» appeared first on InStyle.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Μεσσαροπούλου για Τσιμτσιλή: «Στόχος είναι να είμαστε μαζί, όπου κι αν βρίσκεται»

Next Article

Βίκυ Χατζηβασιλείου για την απώλεια του πατέρα της: «Μετά τον χαμό του ήταν σαν να καίγεται η ψυχή μου»

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: