24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Καπραβέλος: «Κοροϊδία τα self test, εδώ και μήνες ζητάμε νέα μέτρα» (βίντεο)

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Καπραβέλος: «Κοροϊδία τα self test, εδώ και μήνες ζητάμε νέα μέτρα» (βίντεο)

«Είμαι θυμωμένος, χάνονται άδικα τόσες ψυχές. Προφανώς έπρεπε να παρθούν μέτρα πολύ νωρίτερα», τόνισε ο διευθυντής Β΄ ΜΕΘ Παπανικολάου Ν. Καπραβέλος. Ακόμα, δήλωσε πως τα self test είναι μια κοροϊδία και πως καταρρέουν τα νοσοκομεία και εμείς συζητάμε για μέτρα μετά τις 3 Ιανουαρίου;

Ο Νίκος Καπαραβέλος τόνισε πως η επιστημονική κοινότητα ζητά εδώ και μήνες νέα μέτρα και όχι απλά τη διεξαγωγή self test, για την ανάσχεση της πανδημίας: «Πιστεύω στον καθολικό εμβολιασμό… Από τον Αύγουστο φωνάζουμε να παρθούν μέτρα και μέτρα δεν λαμβάνονται.

Αν στο τσουνάμι της Δέλτα έρθει και άλλο ένα τσουνάμι που λέγεται Όμικρον, τότε ειλικρινά δεν πρέπει να βγαίνουμε από το σπίτι, όχι να πάρουμε μέτρα. Τι σημαίνει τα μέτρα μετά τις 3; Δηλαδή μέχρι τις 3 Ιανουαρίου κάνουμε σύμβαση με τον κορονοϊό. Προφανώς, έπρεπε να παρθούν μέτρα πολύ νωρίτερα».

Συνέχισε λέγοντας πως «είμαι θυμωμένος, χάνονται άδικα τόσες ψυχές. Γυρνάμε γύρω – γύρω δεν παίρνουμε μέτρα, τα αναβάλλουμε. Η υγεία και η ζωή είναι πάνω απ’ όλα».

«Αυτήν την στιγμή καταρρέουν τα νοσοκομεία κι εμείς συζητάμε για μέτρα μετά τις 3 Ιανουαρίου; Δεν χρησιμοποιούμε το όπλο που έχουμε στα χέρια μας, το εμβόλιο, γυρνάμε γύρω γύρω στο πρόβλημα. Η Πολιτεία δεν μπορεί να νίπτει τας χείρας της, πρέπει να πάρει πιο αποφασιστικά μέτρα και να μην κρύβεται πίσω από το δάχτυλο της» δήλωσε εμφανώς εξοργισμένος.

Για τους υγειονομικούς είπε πως είναι χρέος τους να εμβολιαστούν και να γυρίσουν πίσω για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους: «Είναι αδιανόητο να έχω συναδέλφους στη ΜΕΘ ανεμβολίαστους, να υπονομεύουν όλη αυτήν την προσπάθεια. Πρέπει να γυρίσουν πίσω, να αναλογιστούν τις ευθύνες που έχουν στο κοινωνικό σύνολο, να εμβολιαστούν και να γυρίσουν πίσω».

Ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ σημείωσε: «Καλώ τους συναδέλφους μου να πάνε να εμβολιαστούν. Να μη δίνουν άλλοθι στην κυβέρνηση να καλύπτει τα λάθη της. Η κυβέρνηση άφησε το σύστημα γυμνό». «Δεκάδες ασθενείς χάνουν τη ζωή τους εκτός ΜΕΘ, καλούμε τους συναδέλφους να γυρίσουν», ανέφερε.

«Χθες ο Πλεύρης είπε ότι από πρώτη Απρίλη θα απολυθούν… για να απολυθεί ένας δημόσιος υπάλληλος πρέπει να αλλάξει το δίκαιο και ο μη εμβολιασμός να γίνει κακουργηματική πράξη. Έχει τα κότσια η κυβέρνηση να μετατρέψει τον μη εμβολιασμό σε κακουργηματική πράξη;» σημείωσε χαρακτηριστικά



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Κορονοϊός: Τι ώρα θα ανακοινωθούν τα νέα μέτρα από Πλεύρη και Οικονόμου

Next Article

Νέα μέτρα: Ανακοινώνονται στις 11.30 από Οικονόμου, Πλεύρη

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: