Η αποκλειστική εστίαση της παραγωγής χοιρινού κρέατος στις κλιματικά φιλικές πρακτικές δεν είναι το κύριο μέλημα των Ευρωπαίων καταναλωτών, αφού η ευζωία των ζώων είναι η παράμετρος που τους απασχολεί περισσότερο όταν αγοράζουν χοιρινό κρέας, όπως αποκαλύπτουν δύο νέες μελέτες. Όλα αυτά, σε συνέχεια της πρόσφατης έρευνας του Ευρωβαρόμετρου, για την οποία διαβάσατε στο προηγούμενο φύλλο […]
The post Οι καταναλωτές βάζουν την ευζωία πάνω από τις ανησυχίες για το κλίμα στην παραγωγή χοιρινού appeared first on ypaithros.gr.