24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

«Καθάρισε» με 4άρα τη Βαλένθια και επέστρεψε στις νίκες η Ρεάλ Μαδρίτης

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
«Καθάρισε» με 4άρα τη Βαλένθια και επέστρεψε στις νίκες η Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε εύκολα με 3-0 της Βαλένθια, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της La Liga και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Μετά του ξεκίνημα τους με το… αριστερό στο 2022, όταν ηττήθηκαν από τη Χετάφε με 1-0 την περασμένη αγωνιστική, οι Μαδριλένοι έβγαλαν αντίδραση και επέστρεψαν άμεσα στις νίκες.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι πήρε προβάδισμα στο 43ο λεπτό, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος έγραψε ιστορία, πετυχαίνοντας το 300ό του γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Έχοντας τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, οι «μερένχες» πέτυχαν και δεύτερο γκολ στο 52′ με τον Βινίσιους, ενώ στο 61′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής τριπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 76′ με τον Γκουέδες. Η Ρεάλ, ωστόσο, πρόσθεσε το «κερασάκι» στην… τούρτα στο 88′ με τον Μπενζεμά να πετυχαίνει κι αυτός δεύτερο γκολ στην αναμέτρηση για το 4-1.

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρέμεινε αήττητη εντός έδρας κόντρα στη Βαλένθια από τον Μάρτιο του 2008, όταν και είχε ηττηθεί με 3-2, χάρη σε δύο γκολ του Ντέιβιντ Βίγια και του Χαβιέρ Αριθμέντι. 

Στο φετινό πρωτάθλημα, οι Μαδριλένοι εξακολουθούν να χαράζουν την πορεία τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχοντας πλέον οκτώ βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Σεβίλλη, η οποία έχει δύο ματς λιγότερα.

sports.ert.gr.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Πάρνηθα: Λύκος επιτέθηκε σε οικογένεια και κατασπάραξε τον σκύλο τους

Next Article

Συνολικά 9 κρούσματα της Covid-19 στη Σενεγάλη

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: