24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Kάθε beauty look της πρωταγωνίστριας του Squid Game, HoYeon Jung, αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορεί να κάνει

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Η πρωταγωνίστρια του Squid Game HoYeon Jung είναι παντού. Είναι η Κορεάτισσα ηθοποιός με τους περισσότερους followers στο Instagram, είναι το πρόσωπο της Louis Vuitton και μετράει ήδη τα πρώτα της εξώφυλλα διεθνών περιοδικών. Αναμφισβήτητα ξέρει καλά πώς να τραβάει την προσοχή.

Αγαπά το φίνο δέρμα και τα λεία κι απαλά χείλη. Το 2016 η HoYeon είχε μοιραστεί και το πάθος της για την περιποίηση της επιδερμίδας. Σε συνεντεύξεις της έχει δηλώσει ότι είναι φανατική χρήστρια των face toners, η ενυδάτωση είναι must και δεν πάει πουθενά χωρίς lip balm.

Σήμερα, με αφορμή τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ως Kang Sae-byeok, όλοι μιλούν για την ερμηνεία της, το αψεγάδιαστο δέρμα, αλλά και το τέλειο μαύρο υπέροχο καρέ της.

Ρίχνοντας μια ματιά στο Instagram της θα δείτε πολλά και διαφορετικά look, από πασαρέλες, editorial, αλλά και την καθημερινότητά της. Και φυσικά, με 11 χρόνια modeling είναι φυσικό να έχει δημιουργήσει αρκετά βιογραφικά ομορφιάς, συμπεριλαμβανομένης μιας πληθώρας συγκλονιστικών μεταμορφώσεων τόσο στα μαλλιά, όσο και στο μακιγιάζ. Απολαύστε τις μεταμορφώσεις της.

εις το επανιδείν

The post Kάθε beauty look της πρωταγωνίστριας του Squid Game, HoYeon Jung, αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορεί να κάνει appeared first on Instyle GR.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ελεονώρα Μελέτη: «Είναι άρρωστος, χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης. Γιατί δεν λέω το όνομά του;»

Next Article

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σας αυτή την εβδομάδα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: