24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Κοντά στους Μάβερικς ο Ντιλικίνα

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Στην αναζήτηση του ιδανικού παίκτη που θα μπει στο πλευρό του Λούκα Ντόντσιτς στην περιφέρεια, οι Μάβερικς στράφηκαν στον Φρανκ Ντιλικίνα (23 χρονών, 1.93 μέτρα), σε μία κίνηση με μηδενικό ρίσκο και κόστος.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, οι Τεξανοί βρίσκονται μία ανάσα από την συμφωνία με τον Γάλλο γκαρντ, θέλοντας να δώσουν μία ευκαιρία στον άλλοτε παίκτη των Νικς να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο. Σε περίπτωση που η συμφωνία ολοκληρωθεί, ο Ντιλικίνα θα βρεθεί αρχικά στην άκρη του πάγκου, ωστόσο σε περίπτωση που καταφέρει να δείξει αρκετά πράγματα τότε δεν αποκλείεται να γίνει μέλος του ροτέισον, αφού έχει στοιχεία που μπορούν να τον βοηθήσουν να σταθεί στο πλευρό του Λούκα Ντόντσιτς.

Ο Ντιλικίνα επιλέχθηκε στο Νο8 του ΝΒΑ Draft 2017 από τους Νικς. Στα τέσσερα χρόνια που έμεινε στην Νέα Υόρκη δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει, έχοντας 5.5 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ μέσο όρο με 32.8% στα τρίποντα σε 20 λεπτά συμμετοχής. Την περσινή (2020/21) σεζόν είχε μόλις 2.7 πόντους και 0.6 ασίστ μέσο όρο σε 10 λεπτά συμμετοχής, παίρνοντας μέρος σε 33 αγώνες (4 ως βασικός), αφού βρέθηκε από νωρίς εκτός πλάνων του Τομ Θίμποντο.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Πρόγραμμα «Αρχύτας»: Προχωρούν οι διαδικασίες για την παραγωγή του πρώτου ελληνικού drone

Next Article

Οι Ρόκετς δίνουν μία ακόμα ευκαιρία στον Έξουμ

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: